![]() |
Czy sa hodowle w Zachodnio Pomorskim?
Witam!
W przyszlym roku mam zamiar kupic czekieko wilczaka, no i zastanawiam sie czy sa jakies hodowle w zachodnio pomorskim, bo tam wlasnie mieszkaja moi rodzice, no i tam regularnie jade na wakacje :) Jesli nie, to nic nie szkodzi, pozwiedzam troche polske ;-) Dziekuje ! |
Quote:
Dziękuję za uwagę. |
Bardzo przepraszam, ale mi cieszko zapamientac czechoslowackiego
|
Moja rodzina również, mimo iz już od prawie 5 lat mieszka z jednym takim Wilczakiem w tym samym domu, to wciąż mówi "czeski" ;-)
A czy w zachodniopomorskim jest jakaś hodowla- wydaje mi się, że nie, ale może się mylę. |
To chyba troche pozwiedzam polski :-)
|
warto, bo to w końcu piękny kraj ;)
|
to w drodzie moze i do Litwy wpadnies :rock_3 tez warto :)
|
Quote:
|
po co Ci jezyk-Daiva bardzo dobrze sprecha po polsku :)
|
Quote:
jestem litwinka ale w sercu polka :) to serdeczne zapraszami :) |
Bardzo dziekuje za zaproszenie, ale czy panstwo mieszkaja na litwie tak blisko polski? Bo juz i tak jest juz kawal drogi. Mam 1200 km do rodzicow, i jeszcze polske przejechac ... pfff juz mnie pupa boli od tego siedzenia :-D hahahaha
|
najpierw to ja nie pani a poprostu wolfin albo Daiva :)
ja mieszkam 70 km od granicy Polskiej, i .... do jednego kata Litwy mam 150 km, do morza 200 km :) bo cala Litwa to jakies 320 km :) od Wilna do Klaipeda (od stolicy do morza) |
Quote:
A co do odwiedzin to nie trzeba szukac hodowcow - chyba nawet lepiej spotkac sie z wlascicielami, bo maja zwykle bardziej obiektywne spojrzenie na rase... 8) |
Rodzice mieszkaja we wsi Jutrosin nie daleko od Drawsko Pomorskie i Polczyn-a Zadroj
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:26. |