Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Opole - 26.04.2008 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=8378)

shaluka 06-04-2008 19:14

Opole

No, pochwalić się kto zmierza na podbój Opola? My w tym roku musimy sobie odpuścić, ale podpowiem, że warto jechać. Tym bowiem razem na wystawie można spotkać Czechów. żałuję strasznie, że nie pojedziemy, ale będziemy za wszystkich trzymać mocno kciuki!!

Narvana 06-04-2008 20:18

ja bym pojechala. Bylam w tamtym roku. Ale nie mam jak dojechac.
Ech, na wystawie to nas raczej dlugo nigdzie nie bedzie.

shaluka 06-04-2008 22:54

EEeee z Wrocka są super połaczenia pociągami, wiem, wkoncu nie raz, nie dwa robie tą trase do rodzicielki,a do Wrocka masz przecież blisko. Pochwal się rudzielcem ;) nie bądź skąpiradło

Narvana 06-04-2008 23:01

Ruda sie nic nie zmienila :p
Nie wiem, jakos nie chce mi sie tluc pociagami, meczy mnie to.
Nie mowiac o tym, ze nie znam Opola i nie wiem czy dotarlabym na wystawe.
Tzn. moze bym dotarla, ale nie wiem kiedy :p
Do kiedy w ogole sa zgloszenia?

shaluka 06-04-2008 23:07

Diupa.. własnie na nowo sprawdziłam, "termin przyjmowanai zgłoszeń : zakończono" ... Szkoda. Mnie by ojciec zaszlachtował, juz teraz nie byl zadowolony ze tak blisko maturicku a ja sobie po wystawach ganiam. Ale nic mi nie daje takiego pozytywnego kopnaka, jak spotkanie się z ludzmi-psiarzami lub mieszkajacymi kawałek ode mnie, a wystawy są najlepsze do tego ;)

A w Opolu będzie Weronika, tylko nie wiem czy z wilczakiem, bo dwojka uciekinierow nadal sie nie znalazla,czy z o. holenderskim. No ale spotkac się zawsze milo i powspominac oboz belohradzki ;)

No nic, mam nadzieje ze mimo wszystko szybko sie na jakiejs wystawie zobaczymy. To tam porzadnie wytarzaj rudzielca, bo mizianie nie dla niej, za nudne ;)

Narvana 07-04-2008 06:46

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 130487)

No nic, mam nadzieje ze mimo wszystko szybko sie na jakiejs wystawie zobaczymy. To tam porzadnie wytarzaj rudzielca, bo mizianie nie dla niej, za nudne ;)

Byloby fajnie sie spotkac :)
co do tarzania-mam nadzieje, ze nie w starej rybie na polu tudziez w kupie :D

Huan 07-04-2008 12:26

My będziemy - zgłoszone są Balrog, Eligo i Juvart.

shaluka 07-04-2008 17:13

Nic mi nie mów Ish zapolowała ostatnio na bażanta, a potem na.. wędkarza.. mi się to skończyło zadrapaniami na twarzy i kompletnym posiniaczeniem, bo przeciez Bali tez chciał,a drania złapałam na smycz. Ish dodatkowo podwędziła rybcie i się w niej sooolidnie wytarzała..
Marzena jak coś to wpadaj do mnie, a w ten weekend ja zawitam do Wrocka z Ish, wiec jak cos daj znac.

Przemek to powodzenia, ale tylko wy będziecie? Hmm będzie pani Bukład.. ciekawa jestem jej sędziowania:twisted:

Narvana 07-04-2008 17:41

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 130580)

Marzena jak coś to wpadaj do mnie, a w ten weekend ja zawitam do Wrocka z Ish, wiec jak cos daj znac.

Akurat w sobote i niedziele bede we Wro :)
Wiec choc na troche, mozna sie spotkac i pogadac.
Jedziesz do dr Siembiedy? :)

shaluka 07-04-2008 17:48

jeszcze nie Ish musi schudnac. ok to jak cos to sie zgadamy

Narvana 07-04-2008 18:37

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 130592)
jeszcze nie Ish musi schudnac. ok to jak cos to sie zgadamy

Moj numer telefonu masz.
Tylko, ze ja o 20 bede juz nieosiagalna w sobote-ide na koncert :)

Huan 08-04-2008 11:53

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 130580)
ale tylko wy będziecie?

nie mam pojęcia, kto jeszcze może być. Może niedługo opublikują listę zgłoszonych, ale stawiam na to, że będzie chociażby jeszcze Zdzichu z Astą i Amalką. W końcu to prawie u niego w domu.

Huan 15-04-2008 03:46

Jest już dostępny spis zgłoszonych psów:

PSY - kl.młodzieży:
ILMARINEN Girios Dvasia

PSY - kl. otwarta:
ELIGO z Peronówki

PSY - kl. championów:
BALROG z Peronówki
AMBER WOLF z Peronówki

SUKI - kl.młodzieży:
JADIEL z Peronówki
JUVART z Peronówki
ADANE Jantarowa Wataha

SUKI - kl.otwarta:
AMALKA Agaruv les

SUKI - kl.championów:
BETI Wilk z Polskiego dworu

aneta1 15-04-2008 06:09

Dostaliście już potwierdzenie zgłoszenia bo do mnie nic nie przyszło ?

shaluka 15-04-2008 06:41

Anetko do mnie zawsze zgłoszenia przychodzą niecały tydzień przed, nawet do Częstochowy jeszcze nie przyszło więc chyba macie jeszcze czasu. A do Częstochowy Wam już przyszło?

aneta1 15-04-2008 07:54

Częstochowa jeszcze nie przyszła. Pomieszało mi sie myślałam ze Opole jest teraz :|

shaluka 15-04-2008 16:27

Uff bo mi też nie, aż nawet zerknęłam na spis wystawców, no ale figurujemy na nim więc pozostaje czekać na zgłoszenie. No do Opola jeszcze troszke..

aneta1 29-04-2008 14:28

Opole - 26.04.2008

Nie chcę rozpoczynać nowego wątku ale myślę że to tutaj też będzie pasowało

Chcielibyśmy serdecznie i oficjalnie podziękować za miłą atmosferę na wystawie oraz poczęstunek i spacer po wystawie w Opolu Zdzisławowi i Agnieszce
również podziękowania za mile spędzony czas należą się Przemkowi i Margo :)

Zdjęcia będą do obejrzenia w galerii jak dojdę do ładu z netem chyba wiecie o czym mówię:rock_3

All times are GMT +2. The time now is 22:36.