Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   MWP Warszawa, 13.07.2008 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=8507)

Margo 20-06-2008 15:00

MWP Warszawa, 13.07.2008

Przypominam, ze dzis mija OSTATECZNY termin zglaszania sie na wystawe.... A warto, bo sedziuje sedzia ze Slowacji - Tibor Havelka....

Wiecej informacji na:
http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawa_m

Gaga 23-06-2008 23:56

Mimo zarzekania się, warszawski oddział przedłużył termin zgłoszeń do 16 czerwca :p Cena nadal na poziomie 90 zł.. więc jest jeszcze szansa ;) A stawka będzie międzynarodowa :0

Gaga 23-06-2008 23:57

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 144440)
Mimo zarzekania się, warszawski oddział przedłużył termin zgłoszeń do 16 czerwca :p Cena nadal na poziomie 90 zł.. więc jest jeszcze szansa ;) A stawka będzie międzynarodowa :0

poprawka daty do 26 oczywiście

Manu 01-07-2008 12:07

No i my będziemy na tej wystawie z Shantu.

Nemi, będziesz z Balto ?... :rock_3

Nemi 01-07-2008 23:38

Manu - nie wiem :roll: Jesteśmy zgłoszeni i zapłaceni, ale nie wiem czy się nadajemy na międzynarodowe salony....Więc nie wiem, czy nie stchórzę :p .... A Wy w jakiej klasie jesteście zgłoszeni ? My w młodzieży :)

pozdrowionka

Manu 02-07-2008 07:13

My też w młodzieży :-)

Wystawiania tak naprawdę uczyliśmy się na wystawach właśnie :lol: Raz były jako szczeniaki, aby je z tym oswoić i potem trzy razy, aby mieć hodowlankę. Z Shantu tylko teraz jedziemy, bo jemu jest potrzebna jeszcze jedna wystawa na uzyskanie tytułu Championa Młodzieżowego. Sayuk przy okazji tych trzech sobie załatwiła ten tytuł i pomyśleliśmy, że byłoby fajnie, gdyby i braciszek taki miał. Więc dajemy mu (nam) statnią szansę...8)

Gaga 06-07-2008 15:41

Warszawa juz za tydzień więc sa dane:
ring 14, druga rasa po 14 szwajcarach.
Stawka ( 29 czw!):

PSY
młodzież
JABBERWOCK z Peronówki
MENTALL Silver Power
MORTON Silver Power

pośrednia
ALI Dębowa Sfora
JOTUN z Peronówki

otwarta
BAILIFF Wilk z Polskiego Dworu
ELIGO z Peronówki

championy
EURY z Peronówki

weterani

CLIF od Bulizniku

SUKI:
szczeniaki
K-LEE VORNJA z Peronówki
KOKB'AEL TAJGA z Peronówki

młodzież
CIDARIS Wilk z Polskiego Dworu
CINTRA Wilk z Polskiego Dworu
CREST Wilk z Polskiego Dworu
JUVART z Peronówki
MAGRI Silver Power

pośrednia
APRIL Dębowa Sfora
CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu
ISHTAR z Peronówki
JURBA z Peronówki

otwarta
DEWI z Peronówki
GINGER Dakmat
IBONA Radov Dvor

uzytkowa
WALKIRIA Girios Dvasia

championki
BARSABEL Wilk z Polskiego Dworu
BELIT Wilk z Polskiego Dworu
ERESH z Peronówki
IOWA Eden Severu

weteranka jedna ;)
JOLLY z Molu Es

uuuuuu będzie co focic :) super ! :)

zalesianka 06-07-2008 20:55

No no niezła ekipa się szykuje!!
Bari (Morton) będzie pierwszy raz i najprawdopodobniej z hukiem wyleci hahha - diabełek wcielony. Ale cóż zobaczymy:p
Jak sędzia podejdzie pewnym krokiem to mamy szansę, jak się zawaha to po nas!!!:shock:
Ciekawy jestem jak jak Bari i Euryś zareagują na siebie - mam nadzieję że nie tak jak ostatnio.

wolfin 06-07-2008 22:26

a ja MAM pecha - wiemi co zle jest w aucie ale czy da sie kupic to co nie dziala i poprawic auto do wystawy to nie wiem.

dla tego czy ja bede - to duzy znak zapytania :evil:

Gaga 06-07-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by zalesianka (Bericht 146301)
Ciekawy jestem jak jak Bari i Euryś zareagują na siebie - mam nadzieję że nie tak jak ostatnio.

Chłopakom raczej nie przechodzi, ale spokojnie, w ringu możecie się spotkac na porównaniu tylko. Podczas podstawowej oceny macie obok siebie brata i Jabba :) Sedzia wilczaki zna, wiec powinno byc OK.. powiedzcie tylko mlodemu, ze sedziego nie jada sie na wystawie :twisted:

Konrad:) 06-07-2008 23:43

Gaga,
Czy ja ślepy już jestem, czy nie widzę na liście Księciunia ?!?!
?????????????????????????????????????????????????? ????????

Gaga 06-07-2008 23:58

lecę donieść, że wzrok masz sokoli.. za to z pamięcią ekhmm ;P.. ja twardo bojkotuję warszawskie wystawy na Gwardii ;) Póki nie zaczną lepiej przykładać sie do wystaw, mam ich w nosie o!. Za to osobiście dowiozę międzynarodową konkurencję i cały zespół kibiców :)

Gia 07-07-2008 12:08

A ja mam pytanie z innej beczki ;)
Czy ktoś z Warszawiaków może nam polecić jakieś niedrogie miejsce noclegowe? 2 os + szczeniaczek :twisted:
W Warszawie lub niedaleko Warszawy ;)

anetawron 07-07-2008 12:16

Jeśli nie przeszkadza wam duuużo hałaśliwych w nocy psów i kot z adhd skaczący po głowie to zapraszam na nocleg do mnie.
Majka-duszka będzie zachwycona koleżeństwem w swojej kategorii wagowej do zagryzania.

Gia 07-07-2008 12:21

Quote:

Originally Posted by anetawron (Bericht 146352)
Jeśli nie przeszkadza wam duuużo hałaśliwych w nocy psów i kot z adhd skaczący po głowie to zapraszam na nocleg do mnie.
Majka-duszka będzie zachwycona koleżeństwem w swojej kategorii wagowej do zagryzania.

Aneta wielkie dzięki ;) Pogadam z drugą połową, czy odważymy się Wam to zrobić :twisted:

anetawron 07-07-2008 12:31

Bardziej się zastanówcie nad tym czy odważycie się u mnie zmróżyć oko...:twisted: i czy będziecie wyspani przed wystawą...

Bo Licho nie śpi...

Gia 07-07-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by anetawron (Bericht 146354)
Bardziej się zastanówcie nad tym czy odważycie się u mnie zmróżyć oko...:twisted: i czy będziecie wyspani przed wystawą...

Bo Licho nie śpi...

No wiesz... hałas nam nie przeszkadza :twisted: oby tylko zwierzyniec był przyjaźnie nastawiony do gości ;)

jefta 07-07-2008 17:23

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 146351)
A ja mam pytanie z innej beczki ;)
Czy ktoś z Warszawiaków może nam polecić jakieś niedrogie miejsce noclegowe? 2 os + szczeniaczek :twisted:
W Warszawie lub niedaleko Warszawy ;)

Jeśli niedaleko Wawy (15-20 km od wystawy) Was satysfakcjonuje to ja też zapraszam ;-)

Gia 08-07-2008 08:08

Jeeeejjj... za dużo Was ;)

Jefta bardzo dziękuję, ale wygląda na to, że skorzystamy z gościnności Anety ;)

sssmok 08-07-2008 10:59

No nas akurat nie ma, bo na wystawe bedziemy jechac z Lubartowa :D
Ale podejrzewam, ze daloby sie jeszcze troche noclegow u wilczakow znalezc, jakby co ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:55.