![]() |
Jesienna łódzka klubówka
Co prawda większośc teraz mysli o spotkaniu w Późnej :) Ale do 31 sierpnia tylko łódx przyjmuje zgłoszenia na wystawę. A własciwie wystawy bo 20.09, w sobotę będzie Krajowa wystawa, a 21.09 (niedziela) - klubowa.
Zapowiadani sędziowie to: Olga Dolejsowa (Cz) i Josef Nemec (Cz). Klubówka jest jubileuszowa, organizatorzy obiecuja jakieś souveniry z tej okazji ;) Pogoda pewnie będzie zamówiona (jak zwykle) :) A nam po raz pierwszy straszliwie nie pasi termin.. :( Ale zobaczymy - bo łódzkie wystawy lubię niezmiernie ;) |
Ja oczywiscie przy okazji zapraszam na mini spotkanko z piatku na sobote, podczas ktorego przewidywane sa: leniuchowanie, spacery, rozmowy, grill ;)
|
Spotkanko jak wiadomo w sulejowskim "Dresso" ;)
Chetni prosze pisac na priva. |
oi, kusi mnie i moja ekipe ta wystawa i na dodatek 2 in 1. trzeba bedzie pogadac z chetnymi :)
Shaluka, a co trzeba zabrac ze soba na nocleg? czy jak bylo przed rokem bedziemi mieli fajne pokoje i bedziemi musieli tylko pomyslec o dobre napitki i kompanje i humor? |
Oj dziewczyny kusicie ....kusicie ......choć obiecałem sobie że żadnych wystaw nie bedzie juz do listopada. Muszę dobrze pomysleć....... :twisted:
|
No bedzie podobnie, tylko ze w tym roku juz musze zebrac malą skladke ( tyle co wyjdzie za sprzatanie pokoi). A reszta oczywiscie baardzo mile widziana, ja niestety w tym roku bylabym rozrywana z soboty na niedziele bo w ten sam dzien mam ( tez na Dresso;) ) ślub i weselisko kuzyna, ktore jest doooosc wazne. Ale z piatku na sobote obiecuje obecnosc 100% ;)
Kasik jak to sobie odpuszczasz? To bedzie moja przedostatnia wystawa przed porodem!! Musisz sie zjawic ;) |
Shaluka - bardzo chciałbym Ciebie zobaczyć ale zostało mi w tym roku tylko 3 dni wolnego :) Sama nie wiem ????? W przyszłym tyg mamy RTG Imbusa, potem Późna a potem chciałbym pojechać do Samorina na bieg.
Jeszcze mam kilka dni na zastanowienie się...... |
Ja na spotkanku oczywiście, że się stawię :) Co do wystawy to... jest jakiś link do rejestracji? Czy sie osobiście fatygować musze? :)
|
My raczej też będziemy ;) co prawda w związku z ostatnim problemem motoryzacyjnym nie mam 100% pewności, ale planuję się zjawić :) także będę wdzięczna Shaluka za jakiś kawałek miejsca do spania :)
|
Shaluka, jasna sprawa ze trzeba zrobic skladki :) i jesli czym pomoc trzeba tez mow :)
|
skladka nie bedzie przekraczac 15zl, ale w alkohol trzeba sie bedzie zaopatrzec samemu. Wybaczcie ze tak pozno.. wczesniej nie moglam odp.
|
Shaluka, spoko wiem ze jestes zabiegana i wszystko jest ok :)
|
tu akurat wina jest taka ze w szpitalu nie ma internetu... ok Tak wiec chetni : lista bedzi robiona kilka dni przed wystawa ale orientacyjnie juz teraz mozna mi pisac
|
nas na spotkaniu raczej nie bedzie, sama wystawa zalezy czy bede miec transport.
Shaluka, a co ze zdrowiem? |
Aga, nas wpisz na listę :)
|
Gia, to super, to w koncu nie spotkanie w Późnej, ale takie kameralne tez mają swoj urok (sama się o tym niedawno przekonalam ;) )
Marzena musisz sie w koncu pokazac z Ruda, bo zapomni co to wystawy ;) A zdrowie.. Cóż.. mam szczescie do wypadkow samochodowych.. Tym razem jednak jako pasazer, na szczescie skonczylo sie( no jeszcz enie do konca bo dopiero wypisali mnie ze szpitala i tak na wlasne zyczenie) na peknietym mostku i ogolnym poobijaniu i oslabieniu, Tymus caly, zdrowy, nienaruszony ;) A to najwazniejsze |
o, syna miec bedziesz? :)
A co do wystaw... Jak zapomni to nic zlego sie nie stanie ;) |
Quote:
Narvana - coś w tym jest ;) My też powoli odpuszczamy z Imbkiem...... i nic złego sie nie stanie;) |
Quote:
|
Evikzegar świetnie, że i Was mogę się spodziewać, w końcu Was poznam ;)
Marzena, to ze synek to wiadomo już od dawna :P P.S. Z wystawami żartowałam, choć nie powiem ja np. lubie na nie jezdzić i patrzeć jak się moje gudłaje zmieniają, jedno w jeszcze większego ADHD-owca, drugie w kompletnego śpiocha, a i w relacjach im to pomaga :D |
All times are GMT +2. The time now is 10:41. |