![]() |
Quote:
|
Quote:
|
J też najwyraźniej przegapiłam....
|
POMYŁKA! To spotkanie dopiero będzie 12-13.06.2009 :) niedaleko od Gdańska!!
Już zapraszamy!!! |
Oho, już z takim wyprzedzeniem je planujecie? :lol:
|
NO TO JUŻ OFICJALNIE:
ZAPRASZAMY NA III CYKLICZNE SOPOTKANIE WILCZAKÓW W SULMINIE POD GDAŃSKIEM. ODBĘDZIE SIĘ W TERMINIE 12-14.06.2009r. Będzie coś dla ducha i coś dla ciała:) Dla ciała: Bieg dogtrekingowy ( na orientację), szkolenie z posłuszeństwa i obrony, tropienie ......reszta w późniejszym terminie ( nie mozna wszystkiego od razu wyjawi ) Dla ducha: tabaka kaszubska, przyspiewki kaszubskie, snuss, szisza ....... Dla ciała i ducha: wycieczka nad morze, zwiedzanie Gdańska lub Sopotu ( w miarę mozliwości czasowych). Nocleg: w namiotach ( własnych lub wojskowych) lub agroturystyka. Wszyscy chętni są proszeni o zaanonsowanie się na wolfdogu, na priva lub na email : [email protected] lub [email protected] Szczegóły wkrótce:) A tak było w zeszłym roku: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/786/ |
My odpadamy :(
|
Ehhh tak bym chciała, ale dlaczego to tak daleko?? I dlaczego to mój jedyny wolny weekend w czerwcu?? :( Dlatego trzeba będzie zostać w domu...
|
No my w tym czasie też odpalamy w dokładnie przeciwnym kierunku. :)
|
My się już zgłaszamy. Mam nadzieję, że tym razem nie zapomnę zabrać po imprezie halogen.
|
Quote:
Oczywiście liczymy Sebastian na tego goscia od tropienia. No i niedługo odezwiemy sie:))) |
My byśmy chciały przyjechać, jednak nic nie jest pewne. 10% szans, że się zjawimy. Bo to trochę daleko. Jednak pewnie warto jechać. ;)
|
Kasiu - Tak czy inaczej ZAPRASZAMY Was - jest trochę czasu zatem mozna jeszcze wszystko ułozyc.
|
Jesli nic szczegolniego mi nie wypadnie to oczywiscie sie pojawie... :rock_3
|
Quote:
No i cieszymy sie na spotkanie:). Wiadomość z ostatniej chwili: - dogtreking na orientację bedzie opierała sie na mapach z lat 30-tych XX wieku. Więc może być wesoło:) No i rezygnujemy z dodatkowych konkurencji i pytań aby punktacja była przejrzysta. |
Quote:
|
No my się zastanawiamy. Choć nic szczególnego w tym okresie nie porabiamy ale nie wiem czy praca mi pozwoli. Na dzień dzisiejszy to tak 50/50 .
|
My sie nie pojawimy, czego bardzo zaluje. Egzaminy na studia - trzymajcie kciuki, zeby sie powiodly :rock_3
|
Będziemy mocno trzymać kciuki i supłać ogony ;)
|
A my będziemy napewno :lol: , bo to nasze Kaszubskie strony rodzinne ( aby tylko pogoda dopisała ) kto zna gościnnośc Kaszubów :ffod:beer( takich , co to nie mają czarnego podniebienia ) nie będzie żałował , bo czas jaki spędzi na spotkaniu w Sulminie :chaos , będzie długo , długo mile wspominał im więcej nas wilczakowców , tym zabawa większa i radośniejsza , zresztą co ja piszę , dobrej zabawie nawet deszcz i błoto nie przeszkadzają a im więcej błotka , tym lepsza zabawa szczególnie dla naszych burych więc , serdecznie wszystkich chętnych zapraszamy :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:12. |