![]() |
Vlčí hvězda-Canicross trénink
Kdyby se náhodou někomu z Prahy a okolí chtělo občas provětrat sebe a hafana a užít trochu smečkovité socializace, tak každé pondělí a středu od 17.hodiny běháme /a taky jedna cyklo dvojice/ v oboře letohrádku Hvězda. V současné době se tam schází 3-4 vlčáci. Výkonnost účastníků je různá/od 3 do 15 km/o pracovní morálce vlků ani nemluvit:twisted:, takže se není čeho bát.
|
Já bych se přidala hned, jako přívěšek s foťákem. Teda pokud mě sebou příští týden vezmete.
|
...tak to nestíhám:-/ (...o běhání nemluvě) Ale hlavně časově. Jsou to úřední dny:-(
|
No jo, my, co makáme v noci, případně máme nepřetržitý nepravidelný režim, chodíme běhat v úředních hodinách... Ale můžem se operativně domluvit, stejně je to spíš nepravidelná záležitost. A co nevidět chystáme i noční běh, to bude teprv kino... :lol:
|
my se rádi zajdeme podívat ,teda chtěla jsem napsat zaběhat,ale mám takové obavy,že mě moje vlče bude chtít ulovit:evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
do kdy tam tak býváváte? kdybych tam chtěla jít od pěti,tak bych musela odejít z práce dřív,ono většinou se do těch pěti,šesti pracuje,bohužel.... |
Tak běhání v Praze pro nás moc reálné není :) ale s veverkama se musím přidat a nejen veverky,ale také myši, ježci a všechno co je živé a hejbe se ;-) a to ani není ve smečce a když ano,tak je to ještě šílenější :lol:;-) tak sem pak foto z běhání kdyžtak hoďte, ráda se mrknu :)
|
Tak i s padajícím jezdcem a vlčákem vlekoucím jej do křovin:lol:/za veverkou/. Právě, že tyhle pudy se v nich sportem snažíme potlačovat. Jde to pomalu, ale posun tam rozhodně je. Taky je tam neustále fůra volně pobíhajících psů, kteří se rádi seznamují a balí vlčí holky v zápřahu.
Ty časy se dají měnit operativně. Záleží kdo přijde. Zatím je to tak, že většina naopak po té do práce přímo odchází. |
Canicross
Ahoj,
byl-li by zájem, můžem podniknout canicross i tu na brněnsku. Jinak doporučuji noční běh, je to super adrenalin. Po pár úrazech jsem se dokopala ke koupi čelovky a nemůžu si to vynachválit. Super relax:chaos |
Quote:
|
Quote:
...hele, tak to je výborný nápad! Napřed to zkus ty a pak mi dáš vědět, jestli jsi to přežila:-) ...sem na tom dost podobně, spíš teda ještě hůř..tak aby štěndo hned nepřišlo o paničku:-D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
No to já taky :lol: nějak to vymyslíme ;-) |
All times are GMT +2. The time now is 05:03. |