Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport & trénink (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Vlčí hvězda-Canicross trénink (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9335)

Adrian 21-10-2008 11:37

Vlčí hvězda-Canicross trénink

Kdyby se náhodou někomu z Prahy a okolí chtělo občas provětrat sebe a hafana a užít trochu smečkovité socializace, tak každé pondělí a středu od 17.hodiny běháme /a taky jedna cyklo dvojice/ v oboře letohrádku Hvězda. V současné době se tam schází 3-4 vlčáci. Výkonnost účastníků je různá/od 3 do 15 km/o pracovní morálce vlků ani nemluvit:twisted:, takže se není čeho bát.

sdivokoukrvi 21-10-2008 12:38

Já bych se přidala hned, jako přívěšek s foťákem. Teda pokud mě sebou příští týden vezmete.

yzengrin 21-10-2008 18:02

...tak to nestíhám:-/ (...o běhání nemluvě) Ale hlavně časově. Jsou to úřední dny:-(

Marianka.W 21-10-2008 18:46

No jo, my, co makáme v noci, případně máme nepřetržitý nepravidelný režim, chodíme běhat v úředních hodinách... Ale můžem se operativně domluvit, stejně je to spíš nepravidelná záležitost. A co nevidět chystáme i noční běh, to bude teprv kino... :lol:

mellorn 21-10-2008 18:57

my se rádi zajdeme podívat ,teda chtěla jsem napsat zaběhat,ale mám takové obavy,že mě moje vlče bude chtít ulovit:evil:

yzengrin 21-10-2008 19:27

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 165343)
No jo, my, co makáme v noci, případně máme nepřetržitý nepravidelný režim, chodíme běhat v úředních hodinách... Ale můžem se operativně domluvit, stejně je to spíš nepravidelná záležitost. A co nevidět chystáme i noční běh, to bude teprv kino... :lol:

..Jj, sice vstávám každý den v 6ráno, ale chodím spát taky tak ve 12 a později v noci;-), takže později by to už nevadilo..nebo v jiný den..to mám práci i kratší dobu (resp. budu mít). Ale určitě to někdy vyjde:-)

Adrian 22-10-2008 08:53

Quote:

Originally Posted by mellorn (Bericht 165346)
my se rádi zajdeme podívat ,teda chtěla jsem napsat zaběhat,ale mám takové obavy,že mě moje vlče bude chtít ulovit:evil:

Náhodou, třeba ne. Oni když je jich parta, tak se docela hecují navzájem a akorát se snaží ulovit všechno kolem/veverky, veverky;-)/.

mellorn 22-10-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by Adrian (Bericht 165454)
Náhodou, třeba ne. Oni když je jich parta, tak se docela hecují navzájem a akorát se snaží ulovit všechno kolem/veverky, veverky;-)/.

no,nejsem si jistá,zda bych v ní měla tyhle lovecké pudy pěstovat,ale je fakt,že veverky jsou oblíbené asi u všech vlčáků:lol:
do kdy tam tak býváváte? kdybych tam chtěla jít od pěti,tak bych musela odejít z práce dřív,ono většinou se do těch pěti,šesti pracuje,bohužel....

Anarvin 23-10-2008 11:07

Tak běhání v Praze pro nás moc reálné není :) ale s veverkama se musím přidat a nejen veverky,ale také myši, ježci a všechno co je živé a hejbe se ;-) a to ani není ve smečce a když ano,tak je to ještě šílenější :lol:;-) tak sem pak foto z běhání kdyžtak hoďte, ráda se mrknu :)

Adrian 23-10-2008 13:31

Tak i s padajícím jezdcem a vlčákem vlekoucím jej do křovin:lol:/za veverkou/. Právě, že tyhle pudy se v nich sportem snažíme potlačovat. Jde to pomalu, ale posun tam rozhodně je. Taky je tam neustále fůra volně pobíhajících psů, kteří se rádi seznamují a balí vlčí holky v zápřahu.
Ty časy se dají měnit operativně. Záleží kdo přijde. Zatím je to tak, že většina naopak po té do práce přímo odchází.

cheynee 29-10-2008 13:19

Canicross

Ahoj,
byl-li by zájem, můžem podniknout canicross i tu na brněnsku. Jinak doporučuji noční běh, je to super adrenalin. Po pár úrazech jsem se dokopala ke koupi čelovky a nemůžu si to vynachválit. Super relax:chaos

Anarvin 30-10-2008 15:46

Quote:

Originally Posted by cheynee (Bericht 167012)
Ahoj,
byl-li by zájem, můžem podniknout canicross i tu na brněnsku. Jinak doporučuji noční běh, je to super adrenalin. Po pár úrazech jsem se dokopala ke koupi čelovky a nemůžu si to vynachválit. Super relax:chaos

Canicross jsme ještě nezkoušeli, ale zkusit se má snad všechno,tak proč ne a brněnsko je ideálka ;-) jen je Becky momentálně ve stavu těhotenském,takže až po Vánocích budeme ready...Jen nevím jestli to zmáknu já, natož víc než jeden kilometr :lol: ale Becky to bude milovat, občas si jdeme zaběhat a je šťastná,stejně jako když běhá vedle kola... :)

yzengrin 30-10-2008 18:51

Quote:

Originally Posted by Anarvin (Bericht 167448)
Canicross jsme ještě nezkoušeli, ale zkusit se má snad všechno,tak proč ne a brněnsko je ideálka ;-) jen je Becky momentálně ve stavu těhotenském,takže až po Vánocích budeme ready...Jen nevím jestli to zmáknu já, natož víc než jeden kilometr :lol: ale Becky to bude milovat, občas si jdeme zaběhat a je šťastná,stejně jako když běhá vedle kola... :)

...hele, tak to je výborný nápad! Napřed to zkus ty a pak mi dáš vědět, jestli jsi to přežila:-) ...sem na tom dost podobně, spíš teda ještě hůř..tak aby štěndo hned nepřišlo o paničku:-D

Anarvin 31-10-2008 10:04

Quote:

Originally Posted by yzengrin (Bericht 167522)
...hele, tak to je výborný nápad! Napřed to zkus ty a pak mi dáš vědět, jestli jsi to přežila:-) ...sem na tom dost podobně, spíš teda ještě hůř..tak aby štěndo hned nepřišlo o paničku:-D

No ty jsi dobrá :lol: mě trefí amok a ty tím pádem běhat nepůjdeš :lol: tak co kdyby jsme šli hezky všichni spolu,hm? :rock_3

yzengrin 31-10-2008 11:59

Quote:

Originally Posted by Anarvin (Bericht 167652)
No ty jsi dobrá :lol: mě trefí amok a ty tím pádem běhat nepůjdeš :lol: tak co kdyby jsme šli hezky všichni spolu,hm? :rock_3

...no, tak jo!:-), ale sem zvědavá na místo srazu;-)

Anarvin 31-10-2008 12:51

Quote:

Originally Posted by yzengrin (Bericht 167677)
...no, tak jo!:-), ale sem zvědavá na místo srazu;-)

No to já taky :lol: nějak to vymyslíme ;-)

All times are GMT +2. The time now is 05:03.