![]() |
A co się tyczy wystaw, to będzie ktoś z wilczakami na tej białostockiej pod koniec sierpnia? I nie wiecie przypadkiem, od i do kiedy można się na nią zgłaszać?
|
Quote:
od teraz do dnia 15 sierpnia 2004 roku OPLATY: - za pierwszego psa (z katalogiem) 60 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 50 zł - za psa w klasie szczeniąt (z katalogiem) 30 zł - za psa w klasie weteranów (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - interchampiony (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - rasy polskie - bez PON-ów (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - konkurencja "Najlepsza Para" - 20 zł ADRES I KONTO ORGANIZATORA: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Białymstoku ul. Jurowiecka 33 15-101 Białystok tel/fax +48 (85) 675 22 46 e-mail: [email protected] Konto bankowe: PKO BP S.A. I O/Białystok 59 1020 1332 0000 1502 0025 9333 WILCZAKI sedziuje: Stanisław Abłamowicz, Mieczysław Gątkowski lub Paweł Szemraj (stawiam na tego ostatniego) |
Quote:
Kirk Kroy 8) Dragon (jak wlasciciel nie zapomni) :wink: Bisu (jako debiut wystawowy) |
Marga, bardzo dziękuję :) My bedziemy na tej wystawie :) Postaramy się już jutro zapisać ;)
Pozdrawiam, Agnieszka |
Może wybierzemy sie z Maxem, ale jeszcze sie zastanawiam.
Mariusz |
Sedziuje Pawel Szemraj i zapowiada sie ze bedzie kilka wilczakow bo ja tez sie tam wybieram :)
|
super :) na reszcie zobacze na zywo wiecej niz dwa wilczaki ;)
|
a w sumie to ile wilczakow sie zalpie na tę wystawe? :)
|
Quote:
Psy - młodzież KIRK KROY Eden Severu Psy - championów MAX z Litavske Kotliny Suki - młodzież BISU z Peronówki Suki - pośrednia ANDARIEL WOLF z Peronówki |
Hmmm, Garo nie?
Dzięki za informacje :) |
Quote:
|
Heh, trzeba będzie go obudzić... ;)
W obrębie Białegotoku są podobno trzy wilczaki. Znam tylko dwa, o trzecim jedynie słyszałam... Który to trzeci? jeśli można wiedzieć :) |
Niewiem czy ten trzeci to nie jest od Peronów
|
trzecia jest Bisu, suczka z drugiego miotu
bedzie na wystawie |
No ładnie, ładnie co ja tu widze, do Białegostoku watahy wilczaków się zjeżdżają a do Gdyni to tylko Taro zawitał :cry:
|
No ale w Sopocie byla jeszcze Haluta. Co rok to przyrost, więc w przyszłym roku pewnie będzie nas dużoooooooo więcej. Już zaczynamy lobbing :twisted:
|
Quote:
|
Uuuhuhu, już jutro Ten Dzień ;) trzymajcie kciuki za Varga ;) nie liczę na żadne pozycje na wytawie, czy coś w tym stylu. Liczę jedynie na to, że Varg nie przestaszy się tłumu ludzi (wiadomo - to dla niego też stres ;P) i nie zwieje mi gdzieś z ringu...
Pozdrawiam |
Pewnie, ze trzymamy kciuki! Pierwsza wystawa zawsze jest najgorsza! :) U nas byla spora tragedia, jesli chodzi o wystawianie, bo Bolek mial bzika na punkcie chwalenia. Od dawna cwiczylismy z nim pozycje wystawowe, pokazywanie zebow. I w ringu wszystko bylo OK, do czasu, kiedy pani sedzina nie powiedziala: "Oj, jaki ladny z ciebie piesek". Potem juz nie szlo Bola utrzymac, bo koniecznie chcial skoczyc sedzinie w ramiona... ;)
|
:)
Już jesteśmy po.. ;) i hm.. prócz tego, że Varg baaardzo chciał się rzucić w ramiona mojego Taty, który stał poza ringiem 8) to poszło dobrze :) było bardzo sympatycznie, czekamy na kolejną wystawe ;) |
All times are GMT +2. The time now is 13:08. |