![]() |
Zygzak z Girios dvasia w Nitrze
dziwnym sposobem dostalam info z Nitry - eh sama nie moglam pojiechac ale za to :
Zygzak vel Ilmarinen Girios dvasia dziszaj na wystawe w Nitrza (SK) dostal r.CAC. dla mnie to male zwyciestwo duzo znaczy - pies z litewskej hodowli pierszwy raz w hystorii wilczakow na LT byl tak oceniony w kraju pochodzenia. VIVAT dla Zygzaka, i jego rodzinky. dzieki za piekne pokazane mojego Zmijki. |
Synuś sobie używa:)
BRAWA!:klatsch czekamy na fotorelację... |
Super:cool3, gratulacje!!!
|
Tak się rozruszał na śląsku że res caciba na słowacji zwinął. Super :)
Gratulacje dla Anety i Krzyśka |
gratulujemy :)
|
Ekstra! Zygzag, super!
|
Super ja również gratuluje. Proszę również nie zapominać o ksieżniczce, ona była lepsza. :)
|
No wiesz.."jak zwykle" :):happy
|
Wszystkim bardzo dziękuje za gratulacje :p
btd - małe sprostowanie nie res CACiB tylko res CAC ale i tak się bardzo bardzo cieszymy zważywszy że mamy w domu sukę wyżełka z cieczką i zygzag był tak nakręcony na wszystko co chodziło i ten jego temperament ;-) mimo to udało się Krzysiowi go fajnie pokazać :lol::lol: Na klubówce młody dostał 3 miejsce . Co do Jadiel to udało nam się na Międzynarodówce zdobyć res CACIB i CAC a na klubówce res Cac Czyli jak na tak dużą konkuręcję jesteśmy Bardzo zadowoleni :lol::lol: |
O, sorry. Trzeba będzie w końcu poczytać trochę i wykuć ;-)
No i Herka też super. Kurde, naprawdę super wam poszło. |
Brawa!!! Ładnie się pokazały!
|
Teraz będę się mogła chwalić, że stał w Późnej obok naszej Panny Pistacji ;)
|
Kurcze - wystarczy kilka dni nie zaglądać na wolfdoga ( ciężko pracujemy :gunsfiring:mad::chainsaw2:evil_2 broniąc cnoty naszej Tajguliny przed niechcianymi amantami tzn. w sensie że my nie chcemy amantów a Tajga jak najbardziej ) a tu takie rewelacje -brawo brawo brawo!!!!! dla Zygzaków :klatsch:klatsch:klatsch
|
All times are GMT +2. The time now is 06:01. |