Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Po vlčích stopách ... Prahou 21.12.2008 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9467)

Marianka.W 04-11-2008 20:02

Po vlčích stopách ... Prahou 21.12.2008

Zveme všechny, koho nebaví sedět doma na experimentální konání hry "Po vlčích stopách". Sraz v neděli 21. 12. letos v 11 hodin na Malém náměstí u kašny. S sebou elán a dobrou náladu, notes a tužku základní znalosti o Praze (případně mapu) a co nejlepší znalosti o vlcích a vlčácích a hlavně psa - podmínkou účasti je aspoň jedno čévéčko na tým o maximálně třech lidech. Děti počítáme za polovic, ale nedoporučujeme pro úplně malé caparty. Jo a dobré boty. Akce se ruší pouze v případě počasí, do kterého by psa nevyhnal.
:wolf

yzengrin 04-11-2008 20:59

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 168862)
Zveme všechny, koho nebaví sedět doma na experimentální konání hry "Po vlčích stopách". Sraz v neděli 21. 12. letos v 11 hodin na Malém náměstí u kašny. S sebou elán a dobrou náladu, notes a tužku základní znalosti o Praze (případně mapu) a co nejlepší znalosti o vlcích a vlčácích a hlavně psa - podmínkou účasti je aspoň jedno čévéčko na tým o maximálně třech lidech. Děti počítáme za polovic, ale nedoporučujeme pro úplně malé caparty. Jo a dobré boty. Akce se ruší pouze v případě počasí, do kterého by psa nevyhnal.

Výborný nápad:-) Doufám, že mi to vyjde. Teoreticky už budu mít také štěndo-čerstvě..je taková vycházka podle vás pro něj vhodná? (budu ho mít asi dost čerstvě-odběr v 5ti týdnech..).Díky:-)

Marianka.W 04-11-2008 21:13

Myslím, že to zvládne. Takže připojuji ještě nezávislou disciplínu "socializace". Už se těším.

yzengrin 09-12-2008 09:27

Moc se omlouvám, ale na akci "Po vlčích stopách" nepřijedu..nebudu v Praze ani já a ještě ani štěndo. Ale určitě se nějak domluvíme na nějakém "socializačním" setkání:-).

Tak ať vám hra vyjde a pořádně si ji užijte..ať pak můžete poreferovat a abychom věděli, oč jsme přišli;-)

Marianka.W 09-12-2008 12:13

Uvidíme, jestli někdo dorazí. Zatím to vypadá, že jsou Pražáci peciválové. Ale s ohledem na to, že mám doma čerstvý přírůstek, tak je otázka socializace velmi aktuální. Využiju jakékoliv příležitosti. Dej vědět.

mellorn 09-12-2008 12:19

my se přidáme s Arwen,pokud bude zdravá....ona se ke všem psům žene,chce si hrát,tak socializaci na psy nám můžeš svěřit:p

yzengrin 09-12-2008 14:20

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 176655)
Uvidíme, jestli někdo dorazí. Zatím to vypadá, že jsou Pražáci peciválové. Ale s ohledem na to, že mám doma čerstvý přírůstek, tak je otázka socializace velmi aktuální. Využiju jakékoliv příležitosti. Dej vědět.

Jéé, a copak máš za přírůstek?! Přes svátky budem asi všude možně..ale pak si asi vezmu ještě pár dní dovolenou..tak se můžem určitě sejít. Určitě uvítám i další ČSV..a´t máme kamarády:-)

Marianka.W 09-12-2008 14:46

Mám malou úžasnou Waawanyanku. Teď je jí sedm týdnů. Indiánský poklad....

yzengrin 09-12-2008 18:34

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 176705)
Mám malou úžasnou Waawanyanku. Teď je jí sedm týdnů. Indiánský poklad....

:-) Tak to gratuluji!:-) Mohla bys mi poslat nějaké foto nebo tak? A´t mám důkazy, že štěnda ČSV opravdu vypadají tak jak vypadají..okolí si ze mě dělá srandu, cože to budu mít doma..to že má být "vlk"..to že má být "pes" ?!.

mellorn 10-12-2008 11:36

Arwen dlouho říkali,že vypadá jako liška,protože byla zrzavá....

Marianka.W 10-12-2008 16:43

S ohledem na jisté technicko-provozní záležitosti jsme se rozhodli (pravda, dost na poslední chvíli) změnit program na 21. 12. a rozhodli jsme se, že se opět podíváme za Lobem a jeho rodinkou do Pražské zoo. Pojímáme to jako takové předvánoční setkání druhů. Takže kdo se chce přidat, sraz v jedenáct před zahradou.

All times are GMT +2. The time now is 02:35.