![]() |
Jantarowa Wataha startuje!!!
w bolach wielkich "urodzila sie" nowa strona o wilczakach, a wlasciwie o jednym wilczaku, czyli o Amberku :D
Na razie dziala w wersji polskiej , niedlugo ruszy tez wersja angielska Zapraszam do ogladania, moze cos mi doradzicie, podpowiecie... zapraszam na wirtualna lampke szampana :twisted: prawdziwa bedzie w Lazne :) Mam nadzieje ze strona bedzie ewoluowac, wiec piszcie swoje uwagi adres strony ponizej pozdrawiamy Ela z Amberkiem |
Quote:
Quote:
|
No w końcu się za to wzięłaś :cheesy: :wink: . Ile moglismy czekać? My fani Ambera. Exxxxtra. Także niech się leje :beer Amber piwo z Kaszub. Także jak by co to wiesz gdzie tego prawdziwego sukcynitu szukać.
Wilczakowe stado z pod samiuśkich Kaszub. Hej!!! |
Smiej sie , smiej..
Wy macie rodzinna strone od dawna a ja musialam sama kombinowac i to jeszcze nie powielajac wolfdoga ! |
Ejj tu nie ma nic do śmiacia :oops: stronka nam się podoba, a że pewne informacje kiedyś się będą powielały - przecież to wilczak i do tego wystawowo- reproduktarowo- itp.
Super. |
Gratuluje i tu , jest super! Chapeaux-bas za teksty! Ale ja bym zmniejszyla powiekszone zdjecia - wtedy ukryloby sie te mniej ostre;-)
( zeby nie bylo ze same zachwyty) . Ale layout jest bardzo fajny ;-) No i chcialam sie pochwalic ze namierzylam nowe www-dziecie zanim Ela oglosila narodziny( po prost nie moglam sie doczekac i sprawdzalam) :D Niech sie rozwija ! :beerchug2 a o toastach w Lazne na pewno nei zapomne ! ( musze zakupic duuuuzo Alka-prim) :mrgreen: pozdrawiam Gaga |
Gaga ty sie nic nie znajesz..
zdjecia specjalnie sa nieostre, zeby bylo ciekawiej i nastrojowo :o |
Od jutra w pelnej wersji polsko - angielskiej!
wreszcie :P |
Quote:
http://www.wolfdog.org/eng/7.html |
Wzorzec ang jest z Waszej strony zwiniety a z wolfdoga nie umiem kopiowac :oops:
|
Quote:
|
Zaraz sie zabieram, tylko prosze bez skarg o prawa autorskie :wink:
|
Quote:
Ja juz namawiałam Margo, żebysmy którgos dnia zrobiły konkurs na zdjęcie Amberka- będzie miał sesje a TY może zadowalajace zdjęcia;) Tylko musisz jakas niezł ngrode wykombinowac jko motywcje :mrgreen: pozdrawiam Gaga juz odliczam dni;-) |
OK, jako glowna nagroda wycieczka do Poznania i wekend z Amberkiem :o
Jako kara za ostatnie miejsce wycieczka do Warszawy i weekend z Gaga, sorry z Giga :twisted: |
Hm...pomijam, że kwalifikujesz się na tortury :twisted: ale zastanawiam się jaki wymiar będzie miała potencjalna kara dla mnie osobiście?? :D
pozdrawiam Gaga 9 dni do wyjazdu :lol: |
Quote:
|
Przemek !!! Wbijasz mi nóż w serce ..nieładnie, nieładnie.... :nono
Ja tu odcinam na centymetrze kolejne dłuuugie dnia a Ty mi tuu.ech... pozdrawiam Gaga 9 dni do wyjazdu :mrgreen: |
Przejżałam tę stronkę.. sympatyczna :)
|
Dzieki! bedzie sie rozwijac :mrgreen:
Aktualnosci w tygodniu, ale pelne zdjecia dopiero jak Pronowka zjedzie ze Slowacji |
a wczersniej moze ode mnie - wysylam w poniedzialek :mrgreen:
Gaga |
All times are GMT +2. The time now is 19:07. |