![]() |
Brno luty 2009
Przyznać sie kto jeszcze będzie w Brnie.
W końcu 2 dni i 2xcac jest okazja do zgarniecia :D Ja jestem na 100% |
Zgłoszonych 30 wilczaków, ale wystawców z Polski jak na lekarstwo :) I nie chodzi mi o wilczakowych wystawców tylko w ogóle...
|
My będziemy napewno:rock_3, czy bedziemy wystawiac zobaczymy, ale byc bedziemy :twisted:
|
My wystawiamy o ile nic sie nie zmieni.
|
Wystawa juz za nami i mam nadzieje, ze wszyscy zadowoleni.
Wyniki były pisane trochę błędnie na tablicy więc mogą sie wkrasć pewne nieścisłości. Ja w swoim imieniu składam serdeczne gratulacje dla Polskiej płci pięknej Mallory Silver Power za zgarniętego CACA i res CACIBA, oraz dla Brendy z Verne smecky za res CACA x 2 . Nie omieszkam dla Kala Radov dvor za zgarniętego CAJCA i dla Ishtar z Peronówki za res CACA. Dla wszystkich też serdeczne gratulacje i dzięki za mile spędzony weekend w Brnie :) |
Gratulacje dla dziewczyn :lol::lol:
|
Gratulujemy całej polskiej reprezentacji:):)
Trzymaliśmy mocno za Was kciuki, a za siostrę -po znajomości -jak zawsze najbardziej :) |
Quote:
I siostrzyczki idąc łeb w łeb obie dostały oceny doskonałe i lokaty 2 :twisted: |
Bo wy się pewnie umawiacie ;-)
Teraz 2 lokata a potem będą BOBy :-) |
Quote:
|
Quote:
taki mały OT się zrobił, przepraszam... |
Gratulacje :D
A gdzie fotki? W koncu sporo Was tam bylo. |
:)Tez gratulujemy wszystkim a szczególnie naszym dziewczynkom:lol:
|
Quote:
|
Aga, spoko, K-lee wpiszemy do nowo tworzonej rasy Vlcak Collie :twisted:
I będą 2 BOB-y ;) I nie przejmuj się sierścią, my teraz pasujemy do nagich grzywczy chińskich, sierść mamy tylko na głowie i ogonie znośną, a reszta to... pożal się boże :twisted: |
Oj dziewczyny wy znowu przesadzacie z tą sierścią.
Ale ja w piątek ide z Czamborkiem do fryzjera to wam moge paczke wysłać. :D |
Quote:
|
A Chey, jak zawsze zapatrzony w swego wujka-idola i idzie w jego slady :D Za dwa-trzy dni też służę fotami łysego psa :)
|
To ja chcę zobaczyć takie fotki :twisted:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:16. |