Quote:
Originally Posted by shaluka
1.spływ kajakami z psami(kajaki mam wiec to ne probelm i to duze gdzie psiak w srodku tez moze spokojnie siedziec)
|
Tzn czy uda sie nam z psami gdzies splynac to nie wiem....

Ale zabawa z ich ladowaniem do lodek murowana... probowalam, wiec wiem.... a kto nie probowal ten niech pocwiczy z ladowaniem psa do taczki...
Quote:
2. Wycieczka piechotka na Podklasztozre gdzie mozemy zwiedzic zamek cystersow i .. jak uda mi sie namowic znajomych z bractwa zrobi sie mini pokazjik walki np. mieczem,ale jesli nie da rady to zawsze moge pzryniesc luk i strzaly i zrobimy mini trening szkoleniowy nauki strzelania z niego (uwierzcie swietna sprawa)
|
Fajna sprawa - ja za.... moge sie nawet przebrac za jakis czarny charakter...
Quote:
3. Jest pomysl na wieczorek artystyczny,ale to potrzebuje chetnych wariatow ktorzy sie nie wstydza i podesle mini scenariusze(bo to sa krotkie ale naprawde fajne scenki).
|
Tu potrzebowac bedziesz DUZO piwa, zeby znalezc chetnych...
Quote:
4. Mozna zrobic tak ze bedzie i grill i ognisko,wiec kto co lubi 
|
Quote:
5. Wieczorkiem albo rankiem kto wytrwa moge zabrac nad rzeke i bagna gdzie swit(lub zachod slonca) sa nieziemskie i ta mgla unoszaca sie nad nimi...
|
Ja za.... tzn o ile dotrwam do rana... bo nie ma szans, ze wstane... o tej porze z lozka moze mnie wyrwac tylko info, ze w kranie jest woda...
Quote:
6.Mozna tez zrobic mini zawody w siatkowke(jak to mialo miejsce na slowacji)
|
Mozna...
Quote:
7. Lub wielkie kapanie psiako w rzece jak bedzie ladna pogoda,bo skarpy wato zwierzyc 
|
Tu tez jestem za.... ale wydaje mi sie, ze chcac nie chcac kapiel bedzie polaczona z ladowaniem Burych do kajakow...