View Single Post
Old 06-08-2007, 16:54   #43
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by shaluka View Post
1.spływ kajakami z psami(kajaki mam wiec to ne probelm i to duze gdzie psiak w srodku tez moze spokojnie siedziec)
Tzn czy uda sie nam z psami gdzies splynac to nie wiem.... Ale zabawa z ich ladowaniem do lodek murowana... probowalam, wiec wiem.... a kto nie probowal ten niech pocwiczy z ladowaniem psa do taczki...

Quote:
2. Wycieczka piechotka na Podklasztozre gdzie mozemy zwiedzic zamek cystersow i .. jak uda mi sie namowic znajomych z bractwa zrobi sie mini pokazjik walki np. mieczem,ale jesli nie da rady to zawsze moge pzryniesc luk i strzaly i zrobimy mini trening szkoleniowy nauki strzelania z niego (uwierzcie swietna sprawa)
Fajna sprawa - ja za.... moge sie nawet przebrac za jakis czarny charakter...

Quote:
3. Jest pomysl na wieczorek artystyczny,ale to potrzebuje chetnych wariatow ktorzy sie nie wstydza i podesle mini scenariusze(bo to sa krotkie ale naprawde fajne scenki).
Tu potrzebowac bedziesz DUZO piwa, zeby znalezc chetnych...

Quote:
4. Mozna zrobic tak ze bedzie i grill i ognisko,wiec kto co lubi

Quote:
5. Wieczorkiem albo rankiem kto wytrwa moge zabrac nad rzeke i bagna gdzie swit(lub zachod slonca) sa nieziemskie i ta mgla unoszaca sie nad nimi...
Ja za.... tzn o ile dotrwam do rana... bo nie ma szans, ze wstane... o tej porze z lozka moze mnie wyrwac tylko info, ze w kranie jest woda...

Quote:
6.Mozna tez zrobic mini zawody w siatkowke(jak to mialo miejsce na slowacji)
Mozna...

Quote:
7. Lub wielkie kapanie psiako w rzece jak bedzie ladna pogoda,bo skarpy wato zwierzyc
Tu tez jestem za.... ale wydaje mi sie, ze chcac nie chcac kapiel bedzie polaczona z ladowaniem Burych do kajakow...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote