View Single Post
Old 15-08-2007, 21:04   #8
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by btd View Post
Po prostu tu jest napisane 'swiat czechoslowackich wilczakow'. Serwis spolecznosciowy a nie serwis jednej hodowli i znajomych. Zwykle byly dodawane bez problemu wyniki, skoro teraz nie dajecie rady to moze ktos do pomocy?
I mamy pomoc w postaci wlascicieli psow tej rasy, ktorzy poza jedna jedyna polska hodowla jakos nie maja z niczym problemu. Potrafia (i dodaja) swoje wyniki, zaliczone testy, informacje o szczeniakach. Potrafia uzyc priva, emaila, telefonu, czy powiedziec cos ustnie...To nie takie trudne, trzeba tylko chciec. Na sile sie nikogo do niczego nie zmusi i nie mamy takiego zamiaru...

Piszesz, ze to serwis spolecznosciowy. Ale dlaczego zamiast "wyniki sa bledne" nie napisales czego brak? Tyle samo czasu zajeloby przeciez napisanie "mam wyniki psow xxxx i yyy..." i sprawa bylaby zalatwiona... Juz dawno by byly...
JEDYNE czego oczekuje to ODROBINKA dobrej woli... bez nagonek i gadania o jakis prywatnych serwisach jednej hodowli... Ja nie mam czasu na latanie po internecie tylko dlatego, ze ktos ma z tego zabawe....jak sie komus nudzi i nie ma ciekawszego zajecia... jego sprawa...

OK, spadam.... zaraz wyjazd na Slowacje, jutro spotkanie wlasicicieli kolo Trnavy, w piatek w Bratyslawie uroczystosc 25 lecia klubu CzW, w sobote i niedziela wystawy i spotkania ze znajomymi na Zlatych Pieskach. Od poniedzialku mamy pierwsze wizyty gosci, a na koniec tygodnia wielkie spotkanie wilczakow... Za jakies 2 tyg moze bede miala troche wolnego na czytanie prywatnych stronek o wilczakach, wiec jak nikt sie nie zlituje nad bidulkami to wtedy moze znajde jakies kompletniejsze wyniki.... PA!

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote