Quote:
Originally Posted by Gaga
JA niesmialo chcialam Anecie przypomniec, ze polroczny Chey dostal sie do kuchni, otworzyl metalowa puszke od Eukanuby i wrabal na raz 4 kg karmy  Puszka latwa do otworzenia nie jest...
Mlody zarty byl nieprzytomnie poki rosl... wiec jesli niedaleko pada jablko od jabloni..... 
|
Gaga ty mnie ino straszysz i straszysz

to by było świetnie super inteligentny pies i tyle nic dodać nic ująć niech idzie w ślady tatusia

ja jednak cały czas będę uważała że Czw wcale nie są takimi zbójami po prostu wszystko zależy od właściciela no i trochę od szczęścia na jaki egzemplarz się trafi Bardzo mnie wkurza jak ludzie mówią jaki to niby niebezpieczny pies mam takiego weta i tylko z powodów że jest dobry to do niego jeszcze chodzę . Byłam wczoraj w związku i babeczka opowiadała mi o problemach z biglem ja też mam bigla i te same problemy ale znam bardzo dużo osób które z tymi psami nie mają tych problemów Co się okazało piesek jest 3 lata młodszy od mojego i pochodzi od tego samego hodowcy co mój mało tego od tych samych rodziców Więc chyba tu jest problem a nie ogółu bigli Tak samo pewnie jest w śród Czw i Tego jak na razie będę się trzymać a to żę ( przykład) pies zjadł połowę kanapy to winić będę tylko siebie że głupia byłam i nie zabezpieczyłam odpowiednio
SUPER INTELIGENTNE SłODKIE GRZECZNE BESTIE I TYLE

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A NIECH KTOś POWIE W MOJEJ OBECNOśCI INACZEJ

jeszcze jedno bigl zrobił mi więcej szkód niż do tej pory Czw