Quote:
Originally Posted by Margo
Má někdo fotky křížence Sangria PDL, který na výstavě dostal CACe? U Matyáše v Innsbrucku byl jen "VD" tak mne zajímá jak vypadá... V Italii psali, že je vidět, že to není čévéčko....
Margo
|
Ale Margo, vždyť si na té výstavce snad byla, ne. A nestihla si si ho vyfotit ? Soudím, tak podle toho, že jsi zaslala výsledky této výstavky

.
Je mi jasné, že jsi je sprostě okopírovala bez uvedení zdroje, kterým je
http://rocco.estranky.cz
Upozorňuji, že výsledky určitě nejsou 100% správně -např. netuším, který pes v mladých byl vd1 a který vd2........A kdo dostal res.CACIBa, taky nevím - možná tvůj oblíbenec Sangria.
VD není "jen" VD - je to známka, kterou na výstavě dostane kdekdo - jen ty lidi jsou moc zvyklí na výbornou. Tví psi nikdy "jen" VD nedostali ? Velmi dobrý pes nemá vylučující vady a známe i "šampióny", kteří dostali dobrou.
Výstavy jsou legrace, protože je to subjektivní názor, leckdy někoho, kdo nemá páru o tom, jak ČSV vypadá. Pan Jančík patří k těm rozhodčím, kteří to vědí velice dobře a o ČSV se zajímají.
Mně se ten pes docela líbil - škoda, že se nedostavil Eury z Peronówki, aby měl Sangria nějakou konkurenci. Vyfotit jsem ho opravdu nestihla, ač jsme je pak s panem Hartlem usilovně hledali po výstavišti.
A Margo - z fotek se psi posuzovat nedají.
Napiš si Heleně Hubáčkové, ta fotila, takže by něco mít měla.
PS. Zloděj a šmírák zůstane zlodějem a šmírákem - uděluji Wolfdogu zlatou medaili za šmírování a kradení informací bez uvedení zdroje.