Paweł, przede wszystkim to moje gapowe, za co Cię serdecznie przepraszam

. Powinnam Ci pomóc wejść. Szkoda że nie wymieniłam z Tobą nr telefonów. Moja strata bo nie poznałam Ciebie i Magri. Miałam jeszcze nadzieję że zobaczymy się w hodowli

. Do następnego razu...
Co do Wystawy to przede wszystkim cieszę się że mogłam poznać młodzież i chodzi mi tu nie tylko o wilczaki

. Tym bardziej że nie byłam w tym roku ani w Lazne, ani w Późnej.
Poza tym, jestem pod wrażeniem świetnej formy IOWY. Wygląda naprawdę rewelacyjnie. Oj służy jej macierzyństwo. Szkoda tylko że pani sędzina nie zauważyła tak urodziwej i bardzo dobrze prezentującej się suni. Bardzo mi się podobała.
Nasza Brendusia mam nadzieję równie szybko dojdzie do tak wspaniałej formy.
Cieszę się że poznałam Carmen uroczą sunię z niesamowitymi oczami i jej sympatycznych właścicieli. Państwu Eurypidesostwu mam nadzieję ja następnym razem postawić kawę i wypić ją tradycyjnie przy jednym stoliku mimo, że nasi panowie sympatią do siebie nie zapałali. Ale tyle panienek...
Wszystkie małolaty cudowne i pięknie się zapowiadające.
Poza tym pozdrawiam wszystkich, których osobno nie wymieniłam.
Gratuluję pokończonych championatów. Myślę że właściciele sami się pochwalą. Czy Gwaihir jest już zapisana do Przemyśla?
Liczę na jakieś fotki. Ja na pewno wrzucę jakieś ze spotkania Maxa z Brendą i szczeniaczkami.
Do zobaczenia w Łodzi a wcześniej z niektórymi w Przemyślu.