View Single Post
Old 14-09-2007, 13:31   #7
Asta
Junior Member

Asta's Avatar

Send a message via Skype™ to Asta

Quote:
Originally Posted by vike View Post
tai taip, žinau, kad šerimas ne kasdien yra gerai, tik tai pas mus gaunasi nepervedinėjant prie tokio maitinimosi po truputį, o tiesiog per mano tingėjimą ir užmaršumą
na daržoves su kefyru gal ir suėstų, nes dėl kefyro padarytų viską Vaidylka, bet kad nematau didelio reikalo jam jas kišt jei neėda dabar ir žuvies visiškai atsisakė, ką anksčiau kas porą savaičių ėsdavo..
oo kam duodat virtos mėsos? ta prasme kokiu tikslu? aš tai kažkaip niekada jos nedaviau, įsivaizduoju kad ten nieko vertingo o duodat kokių nors subproduktų?
Tai tiesiog pusryčio iš visko dalis ir tiek. Dar virtą mėsą naudoju paskatinimui. Tai jokiu būdu ne pagrindas. Atskirai mėsos neverdu, nebent lieka nuo mūsų. Pagal tą knygą darau. Toks atskiras pusrytis reikalingas tik mažiem šuniukam. Iki kokių 9mėn-1metų jo neliks, bus tik vakarinis šėrimas iki soties ir vidutiniškai kas antrą dieną. Pagrindinis šėrimas būna vakare pas Jarą, apie 0,8-1kg mėsos ir kaulų, tas pusrytis tik kaip užkandis. Kartais kokį šėrimą "pamirštu", kad formos neprarastų Iš subproduktų, kiek pamenu, neskaitant skrandžio, naudingiausia yra kepenys, po to inkstai, dar kažkas. Kepenų ir inkstų duodu. Galiu atsiųsti išverstą santrauką apie šuns virškinimo sistemą. Dabar skaitau apie suaugusio šuns šėrimą, bet kada baigsiu nežinau, nes intensyviai užsiėmus darbo paieška Parašyk man [email protected] , ir kitiem kam įdomu galiu atsiųst