View Single Post
Old 15-09-2007, 00:57   #56
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Quote:
Originally Posted by maria_i_wilk View Post
No dobra, kwiatuszek dla Cheya, ale co z Isztar?
Quote:
Originally Posted by maria_i_wilk View Post
maria i wufi

Mario,teraz to bedzie jedno wielkie chwalenie sie Ale jest czym.. Mloda bowiem pieknie sie spisywala na wszytkich trzech wystawach,mimo tak wielu godzin w samochodzie i porozy,wciaz byla pelna energii,naprawde pieknie sie wystawiala(mnie sama zaskoczyla ) Co nie powiem,napelnilo mnie duma :} Ale chyba najbardziej cieszylam sie jak na tych wystawach juz nie chodzila lulu,ani nie probowala sie klas,tylko slicznie biegla,z postawionymi uszkami i ogonkiem(no moze procz tego jak biegla przed Harka,ale.. to chyba uraz po ostatnim spotkaniu,kiedy to jej sie od niej oberwalo.. dosc pozadnie). Ogolnie na wszytkich trzech wystawach(Warszawa,Kaunas-klubowa i krajowa) zdobyla Zwycięztwo Młodzieży,a ocena z krajowki dodatkowo byla mi (nie powiem proznosc sie odezwala) mila,bowiem sedzia nie wysztkim psom przypisywal tytuly,nawet jak bylo kilka w klasie.. Ogolnie rzecz biorąc,młoda pozbierała piękne opisy i pochwaly, a teraz czeka nas tylko konczenie champinatow mlodziezowych,bo jesli dobrze pojdzie w grudniu na Litwie,choc roznie bywa,to bedzie i Litewskim mlodziezowym ch bo brakuje jej juz tylko jednej wystawy Jednak naprawde,musze podkreslic ze jej zachowanie mnie baardzo ucieszylo... Naprawde

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote