15-09-2007, 10:17
|
|
Junior Member
|
Quote:
Originally Posted by shaluka
Daria no to brawo dla Ciebie,ze sie odwazylas,jako ze posiadam tez i haszczaka, (wiec jesli to on,lub malamut,jeden z nich,to napewno i pewne cechy charakterystyczne dla rasy posiada)to sluze pomoca czy rada,bo z nim np. moze byc gorzej jesli chodzi o samowolke podczas spacerow,bo sa to raczej rasy dosc niezalezne,a jednoczesnie,jak i wilczak,potebujace duuuuzo ruchu..moze i nawet wiecej...
Pisz jak tam sie klimatyzuje,jak relacje z Shilla, z Toba, jak jego postepy w socjalizacji i wogole Powodzenia trzymamy za Was kciuki!!
|
dziekuje wam za wszystko jestescie kochani a pomoc na pewno sie przyda na razie psiak jest zdezorientowany i niespokojny shilla praktycznie na niego nie zwraca uwagi bardziej on na nia bo co chwila do niej podchodzi i daje buzi albo chce sie bawic mam nadzieje ze podoĊam z dwoma psami mam tydzien na podjecie decyzji czy on z nami zostanie (nie wiem co by sie musialo stac zebym go po tym coprzeszedl oddala )ale nigdy nie wolno mowic hop...przesle zdjecia do ssmoka i ona wam go pokaze (dziekuje za pomoc)moze shaluka mi pomozesz jak zobaczysz zdjecia jakie te psiaki sa
|
|
|