Dobra to na gorąco szczątkowe relacje z wystawy oceniał sedzia Ireneusz Picheta
startowały
kl.szcz Jadiel z Peronówki 1miejsce na 1 ocena wybitnie obiecująca puchar dla najmłodszego zgłoszonego psa i niestety to wszystko
klasa otwarta
Amalka Agaruv Les 2 miejsce, ocena ?
Asta Agaruv Les ? ocena?
Barsabel wilk z Polskiego Dworu 1 miejsce, ocena?
I to by były wszystkie psy które się pokazały jeżeli coś pokręciłam z ocenami to sorry .
Co do Jadiel i jej zachowania przed ringiem i na ringu to byłam nie mile zaskoczona suczka trochę była wystraszona i kuliła mi ogonek a to wszystko przez to że prawie z marszu weszliśmy na ring a tam było tyle dziwnych psów w koło że jak tu się nie bać po wystawieniu po jakimś czasie Hera się wyluzowała Jutro jedziemy do świętochłowic dużo wcześniej by miała czas na zapoznanie sie z innymi psiakami Sędzia sam przyznał ze musimy częściej na wystawach się pokazywać
Za to Zygzag ten to nie miał żadnych oporów duży czy mały pies nie ważne każdego można podgryź i ugryź a ogon miał rozchuśtany jak chorągiew na wietrze

Zdjęcia te fajne i te kompromitujące, moich psów i psów innych Po prostu wszystkie jakie Krzyś czy ja zrobiliśmy bez przebierania i wybierania znajdziecie pod tym linkiem
http://jadiel.zperonowki.pl/main.php...avId=x19f6c6c5