Quote:
Originally Posted by Lauryte
Nepykit visi bet ash truputuka sutinku su Vilku.Nes ash tikrai ne toks zmogus kuris vienu smugiu atjungtu dyd vyra ir apsigint tikrai nemanau kad galeciau nes man sprigta duotu ir ash skrisciau  Shuo turi moket gynt seimyninka o ne seimyninkas shuny nes juk nuo senu laiku shunys saugojo kaimus ir bla bla bla o db ateina mada kad shunys tampa papuoshalu ir tiek.Nzn dar visiskai savo maziaus bet zinau kad dresuosiu ji pagal visas taisykles ir taip kad jis klausytu manes.Ir aisku nenoreciau kad prispaudes juodega begtu.Man mano shunys ir mano draugai ir mano apsauga nes ash jeis pasitikiu o jie manim ir manau kad Hako tikrai gyns mane bet vat jo tikrai nenoreciau vest i apsauga nes matau kad ir taip jis mane saugos
Vilke nzn ar su manim kas sutiks bet sie gyviai patis zino kada reik pult o jai puls tai manau kitam zmoguj tikrai bus riesta
|
Kam tie kraštutinumai - jei ne gynėjas, tai papuošalas. O niekada nepagalvojai, kad užpuolikas gali vienu spyriu negrįžtamai sužaloti šunį, gali jį papjauti, nušauti, padegti, išsukti letenas, išmesti per balkoną (turim realių pavyzdžių, ar ne?) O jei jau jautiesi nesaugi tai gal rimtai geriau dujų balionėlis, įtartinų vietų saugojimasis ir t.t. Ir savo, ir šuns labui.
Nors šiaip jau CsV atrodo ir taip pakankamai grėsmingai, kad praeitų noras kabinėtis (mano nuomone). O jei jau kas nors norės nuskriausti, šuo gali ir nepadėt, kad ir kaip apmokytas jis būtų. Jei vyrukai bus trys ir ginkluoti, šuo čia bejėgis
Paguodžiau, ne?