View Single Post
Old 02-10-2007, 13:04   #18
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Wybacz Ela, ale niestety z Twoimi wlasnymi odczuciami i interpretacjami dyskutowac sie nie da... Masz do nich pelne prawo nawet jesli sa calkowicie bledne...

Nie zmieni to faktu i bedziemy dumni z Ambera nawet jesli Twoje wypowiedzi na forum hodowli Twojej suczki sa bezposrednimi atakami na nas... Wiec prosze nie probuj starego wybiegu swoich znajomych. Pamietaj, ze ja moge podac CYTATY Twoich wypowiedzi. Bardzo bezposrednie i bardzo zjadliwe. Natomiast Ty mozesz bazowac JEDYNIE na wlasnej interpretacji.... Czesto niestety bazujacej na czyms takim:

Quote:
Originally Posted by Ori View Post
Jest to az zenujace jak sie czyta

"Przykład powinien iść z góry i jeśli hodowcy chcą cieszyć się osiągnięciami swoich wychowanków to sami najpierw muszą pokazać czego ""szczeniaki" zdawały egzaminy a sami nie mieli nic
Czyli ponownie manipulacje.... Ela - to NIE JEST moja wypowiedz. Dlaczego wciskasz mi w usta slowa OBCEJ osoby????

A na koniec pozostawiam otwarty temat:

Quote:
Originally Posted by Ori View Post
I obrazliwe

Quote:
Originally Posted by Margo
Ty i hodowczyni twojej suczki probujecie nas znusic do wpisania egzaminow, ktore te psy najwyczyjnie NIE POSIADAJA.
Quote:
Originally Posted by Margo
Mam wiec nadzieje, ze sie myle i wkrotce je dostane; ze nie bylo tu proby dopisania sobie testow, ktorych sie NIE MA i nie chodzilo o to, zeby ponownie wprowadzic innych w blad?
Nie jest obrazliwa. Jest odpowiedzia na probe zmuszenia nas do wpisania testow, ktorych pies NIE MA. I nie chodzi o Beti, ale o Amona i jego 'ezgaminy'... To sprawa stale otwarta - nadal prosze o skany tych egzaminow, ktore spowodowaly z Waszej strony taka nagonke, ze umniejszamy osiagniecia inny....!

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote