Reszte wypowiedzi z oczywistych wzgledow pomijam....
Quote:
Originally Posted by Ori
prosze o odpowiedzi konkretne
1. dlaczego wlasciciel psa nie jest informowany o usuwaniu egzaminu z bazy?
|
Nie jest informowany o usuwaniu, jak i nie jest informowany o dodawaniu. Jesli jakis ma i mamy na to DOWODY to test sie pojawia. NIE MA to jest kasowany... Ew nie zostaje dodany jesli test jest WYMYSLONY.
Quote:
Originally Posted by Ori
2. dlaczego egzamin Pinki jeszcze wczoraj byl w bazie a Beti zostal usuniety juz dawno?
|
Pisalam - jest o tym kilka tematow na forum. Baza jest w BUDOWIE. Tak samo jak pojawiaja sie i znikaja gwiazdku o ktore tak cholerykuje sie Lrocco... Wybacz, ale nie moge 500 razy pisac - CZEKAJ, TO SIE ZMIENI. Wydawalo mi sie, ze jeden komunikat o tym, ze teraz jest weryfikowania wynikow HD, a POTEM bedzie praca nad wyszkoleniem wystarczy.
Quote:
Originally Posted by Ori
3. dlaczego VZ egzaminy nie sa usuwane po okresie waznosci?
|
VZ nie ma terminu waznosci. Masz go w domu to prosze przeczytaj, czy jest tam CHOC JEDNO slowo o jakims terminie... JEST?!?!
Quote:
Originally Posted by Ori
4. dlaczego zawody Obedience sa uznawane a zawody zaprzegowe nie?
|
Od ludzi, ktorzy maja zaliczone Obedience dostalam karty ocen, a z zawodow tworzony jest protokol, ktory przesylany jest do ZKwP. Organizowalas to powinnas wiedziec jak OGROMNA jest roznica.
Jesli dostane od Ciebie taka sama OFICJALNA karte ocen z zawodow zaprzegowych potwierdzajaca zaliczenie przez Amona testow 'Bikejoring', 'Canicross', 'Skijoring' to skroty te zostana dodane i sprawa ZALATWIONA.
Quote:
Originally Posted by Ori
5. powtarzam o co juz pytalam
kiedy ja lub ktos inny podal nieprawdziwe dane dotyczace moich psow?
kto i kiedy wprowadzil innych w blad?
kto i kiedy dopisal sobie testy ktorych NIE MA?
|
Pisalam o tym wyzej - prosba o dodanie skrotow "BJ, CC, SJ" do karty Amona jest WYMUSZANIEM dodania nieistniejacych egzaminow.
Quote:
Originally Posted by Ori
6. prosze tez ponownie o skan egzaminu Pinki, moze byc nieaktualny, skoro jej wpis sie pojawil znaczy sie ze egzamin byl
|
Skanu egzaminu nie ma i dlatego testu tego w jej karcie nie bedzie. Tak samo nie ma jej w karcie Amberka, mimo, ze publikowalas fotki z zajec...
Quote:
Originally Posted by Ori
Chce podkreslic - probujesz wlasnie najwiekszego oszustwa w dziejach wolfdoga (z tego co wiem).
Chcialas to zrobic pocichutku, teraz jednak bedzie glosno.
To Twoja prywatna baza i oczywiscie bedziesz tu miala co chcesz ale... to nigdy juz nie bedzie baza . Tylko Twoj folwark. Reklama hodowli. Miejsce zdobywania chetnych na szczeniaki. Srodek manipulacji ludzmi.
Tego chcesz?
|
Bez obaw - mozemy smialo dyskutowac tutaj otwarcie...

JA nie mam z tym zadnego problemu. To lepsze niz obgadywanie za plecami, bo potem rzeczywiscie nikt nie wie o co chodzi...

Jedna prosba: niech bedzie do dyskusja NA POZIOMIE. Bez pieniactwa i falszywych zarzutow...
Quote:
Originally Posted by Ori
W przypadku ponownej odmowy prosze o usuniecie z bazy danych dotyczacych egzaminow AMBERA i BETI. To znaczy - nie zgadam sie na publikacje w tej bazie fragmentarycznych danych dotyczacych wyszkolenia moich psow.
O Amonie musze porozmawiac ze wspolwlascicielka.
|
Dane nie zostana wymazane. Bez wzgledu na to, czy sie to Tobie podoba czy nie. Nie musisz prosic. Ale masz pelne prawo prosic o ew. wykasowanie Twoich prywatnych osobowych, czyli np. danych adresowych hodowli, jesli z ta strona nie chcesz miec nic wspolego. Psy i ich osiagniecia pozostana w bazie...