Quote:
Originally Posted by shaluka
Elu.. mam nadzieje ze nie przeszkadza Ci, iz sie tak do Ciebie zwracam,ale poznalysmy sie w Lazne,choc pewnie mnie nie kojarzysz...
Przepraszam rowniez ze sie wtracam.. ale robi sie to nudne i meczace wciaz czytac nowe tematy o jantarowej jest mnostwo hodowli( i bynajmniej nie mam tu na mysli tylko peronowki) i nie przesadzajmy z tym gnebieniem was i twojej hodowli... Tu jest duzo ludzi nie wtajemniczonych,ktorzy szukaja informacji z zycia i nie tylko tych PSOW,a nie, nieporozumien wlascicieli... Wiem ze to nie moja sprawa,ale daj juz spokoj... Przeciez to jest praktycznie taki sam temat jaki stworzylas ostatnio,tylko o innym tytule,z innymi fotografiami(ktore kazdy wilczak posiada i to takie niezaciekawe jak i te bajeczne wrecz) i ciut zmienionym tekscie... Prosze zajmijmi sie PSAMI .... Byla taka wspaniala wystawa w Czechach mialam nadzieje na jakies doklande relacje i wogole..a tu.. tematy wciaz kraza tylko wokol jednego... a przeciez sama zwracalas uwaga ze nei doceniamy polskich psow i ich zagranicznych osiagniec..a teraz naprawde jest czego pogratulowac...
Jeszcze raz wybaczcie ze sie wtracam,ale postarajcie sie spojrzec i z mojego punktu widzenia...
pozdrawiamy
P.S. przykro mi ze sie wtracam,myslam ze to minie...ale jak widac nie...a powli to zaczyna dzialac na nerwy.. te dziecinne przepychanki i lapanie za slowka
|
niestety przeszkadza mi ze osoba mi nieznana (na obozie nie zamienilysmy ani slowa), odzywa sie do mnie w niegrzeczny sposob w stylu "zajmij sie psami"
NIC Cie do tego nie upowaznia
moze po prostu bedziesz omijac moje posty i w ten sposob oszczedzisz swoj cenny czas, ku zadowoleniu obu stron
na forum sie nie wpraszalam, zostalam tu bezpardonowo wywolana, wiec moze po prostu tego starajcie sie unikac na przyszlosc
tak jak unikaliscie przez wiele miesiecy jakiegokolwiek tematu dotyczacego Ambera, Amona czy Beti
i mi, i Wam bylo z tym dobrze