View Single Post
Old 04-10-2007, 20:05   #20
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Ronu przyznam ze to nie glupi pomysl... Choc tu to chyba osoba ma zbyt duze ego i zbanowanie jednej osoby by nie wystarczylo
....
Ori,to rowniez jest i moja sprawa,poniewaz piszesz na forum czyli z mysla ze nie bedzie tego czytala jedna osoba,a ja ROWNIEZ jestem uczestnikiem forum i cenie je sobie baardzo,ale nie za takie plytkie sprzeczki czy pokazywania 'ja jestem tutaj naj', a za normalne rozmowy, wymienianie sie dosiwiadczeniami i wogole,bez zadnych zgryzliwosci... zreszta,moglabym sie teraz jeszcze duuuzo rozpisac bo rownie duuzo mysli klebi mi sie w glowie,ale niestety nie ejstes osoba,na ktora chce marnowac moj czas.. I wkurza mnie ze wprowadzasz tu tak niezdrowa atmosfere,pjawilas sie znow,ok,fajnie,napisz o tym co przezylas z psami,swoich doswiadczeniach na forumi wogole,a nie non stop piszesz w kolo o jednym, musisz robic wokol siebie tyle szumu,wracac z takim 'hukiem'? Nie mozesz poprostu byc jak inny? Nie wazne. Nie odpowiadaj,jzu i tak nie bede marnowac nerwow i czasu na czytanie twoich tematow,chyba ze naprawde beda wazne,albo normalne,takie jak inni tworza. Zal mi Ciebie...
Mario a tu naprawde nikt nikomu nic nie zabrania,poprostu chodzi o cos innego..

P.S. Moj wczesniejszy post nie mial w sobie nic zgryzliwego ani wogole,poprostu stwierdzilam to co czuje,wcale nie majac na celu urazenie Cie czy cos w tym stylu,nie doszukuj sie dziury w calym!

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote