View Single Post
Old 04-10-2007, 23:48   #25
Fori
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Ori View Post

Mysle Fori ze jest troszke jasniej
Oceniajac innych postaraj sie kogos poznac - a nie krytykowac po przeczytaniu na forum wypowiedzi w ktora jak sama mowisz nie jestes wprowadzona.
Zapraszam na forum hodowli Betinki, chetnie tam porozmawiam w milej atmosferze

Ocena?
Krytyka?
Lubię fantazję ale tę ułańską z polotem i finezją A tu....hmmm.... szkoda słów

Miejsca gdzie i do kogo piszę wybieram sama, podobnie jak sama oceniam jakość atmosfery. Miło rozmawiać można wszędzie, nie tylko na swoich stronach. Pod warunkiem, że w każdej rozmowie niezależnie od miejsca i osoby, z którą się rozmawia, priorytetem jest chęć wysłuchania i szacunek dla drugiego człowieka. Uważam, że można a nawet trzeba się spierać i dyskutować, można się różnić w poglądach ale to nie oznacza, że skoro mam inne zdanie to jestem wrogiem, albo chcę komuś dokopać.
Nie interesuje mnie dalsze bicie piany, na tylu wątkach, nie interesuje mnie prahistoria konfliktów i nie dam się wmanewrować w żadne intrygi.
Moja wypowiedź to reakcja na obelgi, przerzucanie się postami pełnymi jadu i agresji, to propozycja rozwiązania w kulturalny sposób drażliwej kwestii.
Każdy z nas, tak samo jak i nasze psy są całe życie określane papierkami, potwierdzonymi przez kompetentne instytucje. Jeśli mam papierek to mam wpis, jeśli jest ograniczenie czasowe to obowiązuje do określonego czasu (tak jak prawo jazdy, badania okresowe w pracy itd). One nie są dożywotnie, a jeśli są to też jest piękne słowo które to określa - bezterminowe!

Rona zarzuciła ignora, a ja humora bo nic innego zrobic się już nie da
Na słowo to ja poproszę o wpis przy Forasie
- PP - pies pracujący - 6dni w tyg. po 8godzin

- WUPO - wybitnie uzdolniony pies obronny
a) praktyka codzienna od roku
b) egzamin zdany dwukrotnie z oceną doskonałą
c) egzamin przeprowadzała 3 osobowa ekipa złodziejska - jak poczekacie chwilkę to egzaminatorów poproszę o potwierdzenie (regularnie się pojawiają sprawdzając czy WUPO pracuje)

- WKSLP - Wybitnej Klasy Specjalista ds Ludzkiej Psychiki
a) bezbłędne rozpoznawanie intencji i zamiarów interesantów
b) zjednywanie sympatii do firmy

- WPiC - Wielki Przytulak i Całuśnik
a) egzamin potwierdzony w Krakowie na arenie międzynarodowej

Na powyższe egzaminy mam potwierdzenia w postaci zdjęć, i naocznych świadków (poza ekipą napadową) a najważniejsze przecież jest.....moje słowo
Margo jestem za rozszerzeniem "wpisów egzaminacyjnych" o dodatkowe umiejetności psów, dzięki którym Foras zostanie liderem

A na resztę spuśćmy zasłonę milczenia. Jest jaśniej ale czy milej?
Anka
Fori jest offline   Reply With Quote