View Single Post
Old 11-10-2007, 13:32   #29
Fori
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Konrad:) View Post
Nie chcę podważać niczyjej prawdomówności, ale w środowisku prawniczym funkcjonuje taka opinia, że "kłamie, jak naoczny świadek" - więc zdjęcia poproszę

Danusiu, Krzysiu, REWELACJA!,
ale żeby zaraz tak z grubej rurki.....że "kłamie, jak naoczny świadek" a jak jest kilku świadków to co? - zmowa kłamców?
Co do zdjęć to poproszę o chwilkę cierpliwości, muszę opanować sztukę wklejania ich na forum

Cytat:
Napisał Fori
Margo jestem za rozszerzeniem "wpisów egzaminacyjnych" o dodatkowe umiejetności psów, dzięki którym Foras zostanie liderem

Cytat:
Napisał Konrad
Zaraz, zaraz - nie ujmując niczego przesympatycznemu Foraskowi, wcale nie zamierzamy oddawać pola. I w tym celu zapisaliśmy Eurysia do WYŻSZEJ TELEWIZYJNEJ SZKOŁY TECHNIK OBRONNYCH I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI

I masz babo placek, już się z Forim ucieszyliśmy z ciszy po naszych tytułach egzaminacyjnych, że wszyscy się zgodzili i zaakceptowali a Wy tu takie dołki kopiecie i ostrą broń na nas malutkich i spokojnie usposobionych? Nie wiem co na to Foras, ale ja Eurysiowi z przyjemnością pole bez walki oddam i za nowego lidera

Choć przykro, że nie nam przypadnie to zasczytne pierwsze miejsce w dodatkowych konkurencjach
Fori jest offline   Reply With Quote