Quote:
Originally Posted by Lauryte
Nu ka galiu pasakyt tai kad nuotaikos ne is geriausiu  as tai jau nuvargau su Hako nes sika visur ir kaip papuola ir pastoviai zaraza atidaro narva...ir kas svarbiausia sika ten kur miega tragedija kazkokia.klausyt nenori.aikstele kai sunu nera dirba o kai sunys yra tai Hako jau nebera.raunasi zaraza ant visu dydeliu sunu kiek tik gali ipac kai prie dzekos lenda patinai tai jis visus veja nesvarbu kad kada nors i skudurus gaus.kazkuria diena abudu man vos kates nesudraske tai isvis greit is proto iseisiu.nes jie pasidare kaip gauja dviese.visus puola katinus sunys ir kartais zmones.vienas kita gyna ziaurej tai kartais baisu kad kurio nors nesudraskytu man.dzeka is kazkur jiegu pasiseme tai db draugas vedzioja dzeka o as hako nes ta dydzioji zaraza kai pamate katyna mane numete ir nuskrido tai kol kas maziu islaikau o toliau jau ziuresim kas ir kaip bus nes ji dar puse velnio galima suvadyt o mano moters jau ne nes kai pradeda strikinet tai kaip ozka viska nuo kelio griauna
va taip mes ir gyvenam
|
Nu jei jau tu Džekos nenulaikai (nors ji gerokai už Bruknę smulkesnė), tai ką darysi kai Hako užaugs?