View Single Post
Old 24-10-2007, 17:36   #133
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Quote:
Originally Posted by rii View Post
Pagaliau as siek tiek turiu laiko nuo darbu Gyvenam gerai.Buvom nuvaziave pas Avtuska.Ir kibom i mokslus.Avtuskai pazadejau,kad savo tinginystes neslepsiu po fraze"mano suns sunki veisle" Tik idomu ka daryt su Nuko tinginyste.Kariaujam su namu darbais Kartais atrodo,kad jis nedaro taip ,kaip as noreciau ,tycia As uzsispyriau ir nepasiduodu.
Dantys ir pas mus dar neiskrito, nauji jau isdyge.Apaciau vienas iskrito, o kitas vos laikos.Virsuje,tai vos vos kliba. Bet man atrodo,kad virsutiniams tai neturetu pakenkt,kad dar neiskrito,nes ten daug vietos.Ar as neteisi? Dideliems sunims lyg ir nebudinga,kad neiskristu.
O siaip kariaujam Jau beveik pavyksta nebeprisisiot namie. Kuo toliau tuo labiau mylim vyrus Maista slepiam(geriausia sleptuve katino deze su kraiku).Pagal namiskiu pasakojimus,tai Nukas mane uzuodzia is tolo.Kai as ieinu i laiptine jis pradeda uostyti ora ir puola prie duru.
he he jis netingi tai "sunkios veisles" bruozas t.y. trumpos treniruotes ir labai daug dziaugsmo kai ivykdo ir viskas bus ok

del dantu...na jei kliba tai iskris

liuks