Quote:
Originally Posted by Gaga
Wszystko zalezy od fazy cieczki  Mozesz trzymac Fione z daleka, umys ja, spryskac jakims siuwaksem, wejsc na ovene i sie ulotnic. jesli regulamin dopuszcza wystawianie suki w cieczce to odgronie nikt Ci nic nie zrobi. Wymienione przez mnie "srodki ostroznosci" to po prostu uklon w strone pozostalych wystawcow (nie tylko wilczakow ale wszystkich obecnych wlascicieli psow na wystawie) zeby im nie wkrecac nadmiernie psow.
Ososbiscie, nie bralabym suki w te najgoretsze, plodne dni. W pozostalym okresie cieczki- czemu nie?
W tym roku mialam do czynienia bardzo blisko z takimi sytuacjami. W Łodzi Chey mi probowal podczas biegu zejsc z ringu, jak sie pozniej okazalo do cieknacej suki. Ale bez przesady- wszystko jest do opanowania 
Oczywiscie, jesli ktos nie daje sobie rady z psem to moze miec pretensje, jesli ktos przegra to moze pozniej mowic, ze to z powowdu cieknacej suki.
Tego musisz miec swiadomosc.
|
Póki co to jeszcze nie cieknie, ale burków już sporo w okolicy widać i to takich co do łokcia jej sięgają
Nie wiem jak to będzie do niedzieli, ale z pewnością nie będą to dni płodne. Może kupię jakiś antyzapachowy spray itp

,
no chyba, że wszyscy że ktoś napisze że sobie nie życzy, to suka sobie odpocznie, a ja nadgonie zaległości w pracy
Dzięki za odpowiedź
p.s. napisałem w tej sprawie do organizatorów, ale jeszcze nie przyszła odpowiedź