Thread: Wypad za miasto
View Single Post
Old 07-11-2007, 09:44   #1
aneta1
Member

aneta1's Avatar

Send a message via Skype™ to aneta1 Send Message via Gadu Gadu to aneta1
Default Wypad za miasto

Planujemy ze znajomymi kilkudniowy wypad na łono natury.Niestety możemy zabrać tylko 1 psa i został wytypowany Zygzag Dla czego on bo jemu najbardziej ze wszystkich naszych psów przyda sie taka socjalizacja . I tu moje wątpliwości Czy aby dobrze robimy ????
Jaki jest Zygzag --- Kochany słodki ale tylko dla nas !!
dzieci toleruje byle by go nie ruszały to samo tyczy się do dorosłych muszę powiedzieć że coraz częściej ten typ zmienia się pozytywnie już sam przychodzi do dzieci i je liże no ale Tam będziemy w nowym otoczeniu ( coś w stylu Sulejowa)nowi nieznani ludzie dużo dzieci , dorosły pies samiec ( beagl) Nie zawsze będziemy mogli tak do końca zwracać na niego uwagę ( rozumiecie SPOTKANIE) myślę założyć mu kaganiec i niech sobie chodzi ( ale cały czas to nie ludzkie ) może na początku a potem zobaczymy jak się sprawa potoczy, wyprowadzać na spacer i potem przywiązać do kaloryfera? Kurcze mam obawy Co o tej sytuacji myślicie . Nie chcę by pies się męczył jak coś pójdzie nie tak np.złapie małe dziecko za rączkę , a z drugiej strony szkoda zaprzepaścić takiej okazji na socjal Ludziska z którymi jedziemy to nie takie świrusy na punkcie psów jak my

aneta1 jest offline   Reply With Quote