Thread: Wypad za miasto
View Single Post
Old 07-11-2007, 12:00   #3
aneta1
Member

aneta1's Avatar

Send a message via Skype™ to aneta1 Send Message via Gadu Gadu to aneta1

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Po namysle: piszesz o problemach, a ja sie zastanawiam czy w Łodzi na wystawie Zygzag mial wersje DEMO? Bo NIC z opisywanych obajwow nie zauwazylam. A mlodego i mizialam i karmilam..
No właśnie i to jest dla mnie bardzo dziwne. Młody chyba wyczuwa osoby które nie idą pewnie i zdecydowanie nad którymi może zawładnąć bądż ma przed nimi lęk bądż osoba ta w jego przekonaniu jest niżej w stadzie Tak jest w przypadku konradka gdy ten idzie do kuchni ( nie ma tam jedzenia ) a zygzag tam jest i na niego warczy bądż szczeka i w tedy musimy interweniować Konrad stara sie jak może ale to idzie małymi kroczkami Wydaje mi sie że dla Zygzaga jest to malutkie szczenie i obcja dryga boi się go bo jednak Konrad ma ruchy dziwne szybkie itp. jak małe dziecko ,gdy jesteśmy u moich i tata czy mama próbują się do niego zbliżyć typu pomyziać przytulić zaraz są pokazane kły lekko bo lekko ale są Czy nawet u nas w domu gdy babcia przychodzi do nas to jest obszczekana obwarczona jest mu zwrucona uwaga i jest ok ale gdy babcia chce wyjść to historia się powtarza . Takie zachowanie w stosunku do obcych ludzi Bardzo nam odpowiada ale z tego powodu mogą być problemiki które musimy już teraz eliminować

aneta1 jest offline   Reply With Quote