07-11-2007, 20:53
|
|
Wilczy Duch
|
Jej strasznie jestem ciekawa jakie beda z wygladu i charakteru...
Wilk wyglada juz coraz lepiej,brzuszek mu sie zaokraglil,co prawda dzis wychodzilam tylko by go nakarmic,nie chce by robil to kto inny, a tylko dlatego tak na krotko wychodzilam bo.. zlapalam grype jelitowa i musialam byc w innym pomieszczeniu Za to chyba maly stwierdzil ze za malo mnie widzial i kiedy Ishtar znow otworzyla drzwi do domu ( kiedy stwierdza ze ma dosc dworu to albo drapie ,albo sama sobie otwiera drzwi) to maly.. polacial za nia!!! I wszedl do domu..( potem wyszedl razem z nia,ale Ishtar wrocila i do tej pory lezy przy mnie.. moje sloneczko.. Wie ze pancie boli..) To niesamowite poniewaz do tej pory dom go napawal strachem, ze jak go wprowadzilam to byl calkiem przerazony,dlatego teraz jest na dworzu,jest tak chudy ze przechodzi przez kraty w kojcu Balego i sam stwierdza czy ma ochote z nim posiedziec ( ) czy nie, ma tam tez dla siebie ocieplana bude,czy woli ganiac po podworku... Ach tak bym chciala by maly byl w domu,ale wole by sie nie stresowal ( i w dodatku jest jeszcze moj wielki,czarny,barczysty ojciec.. Ishtar nadal przeraza a co dopiero Wilka )... Zobaczymy co przyniesie jutro..
Ja wracam umierac..
|