13-11-2007, 23:44
|
|
Wilczy Duch
|
Ishtarka byla juz po cieczce, nawet bylam u weta by to sprawdzic,bo chcialam spuszczac razem psiaki kiedy mnie nie ma i byc pewna ze nie bedzie zadnego "Suprice!" .
Na wystawe jechalam wiec zupelnie spokojna, Bali, Dzeki WOGÓLE NIE zwracali uwagi na nia, tylko mlody moze skal czasem ale to mi wet wytlumaczyl,ze to taki wiek i poprostu stycznosc po raz pierwszy z suka "tak jeszcze troszke pachnaca" coz siersc mocno trzyma zapach ( tak samo jak i wlosy ludzkie :P , malo tego, malą nawet wykapalam przed wystawa bo szanuje innych wystawcow).
Malo tego, psy przeciez wiozlam w jednym,osobowym samochodzie, gdzie bylo złozone tylne siedzenie i nie mialam ZADNYCH perypetii cala droge ( w jedna i druga strone) slodko spaly,Wilk byl wtulony w Balego,albo wszystkie wtulone byly w siebie nawzajem choc mialy wieele wolnego miejsca. Nic tez nie probowaly robic
P.S. Tak wogole to JEDYNYMI psami ktore zwrocily na moja mala uwage w TEN sposob byl mlodziutki i niesocjalizowany Wilk oraz.. Amber.
Last edited by shaluka; 14-11-2007 at 00:35.
Reason: literowki
|
|
|