View Single Post
Old 19-11-2007, 17:20   #11
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by konek View Post
Opis nie odbiegał od tych, które dotychczas otrzymywała poza tym, że może był mniej całościowy i z mniejszym niż dotychczas zainteresowaniem głową Ereshki. A właściwie z zainteresowaniem, które zostało zakończone stwierdzeniem zbyt słabej żuchwy
To bedzie bajka, bo robi sie akurat ciemno...

Niemcy stale sie kloca.... Dawno, dawno temu poklocili sie, w ktorym kraju sa najladniejsze kobiety... Czy w Niemczech Zachodnich, czy we Wschodnich... Postanowili zrobic male zawody... A zeby bylo sprawiedliwie do sedziowania zaprosili osobe bezstronna - ufoludka...

Niemcy Wschodni wybrali 10 swoich najlepszych sportsmenek. Wszystko kobiety jak dab od malego pedzone na sterydach. Zachodni postawili wszystko na jedna karte - wybrali jedna jedyna kobiete, ale za to perfekcyjna supermodelke.

Sedzia pochodzil z innej planety, gdzie kobiety maja macki i sa owlosione, wiec jego doswiadczenie w ocenianiu kobiet na nic mu sie zdalo... Gdy zaprezentowano mu 11 dziewczat byly to pierwsze i jedyne Ziemianki jakie widzial w zyciu. Brakowalo mu wiec punktu odniesienia... Dlugo sie przygladal... wreszcie rzekl "WYBRALEM" i wskazal na najmasywniejsza wschodnioniemiecka sportsmenke...

"Panie sedzio, ale dlaczego taki wybor" - zapytano...

"Wasy pod jej nosem przypominaja mi moja rodzinna planete. A poniewaz bazujac na tej stawce widze, ze na Ziemi kobiety maja masywne glowy, umiesnione szyje i rozbudowane bary, to wybralem kobiete, ktore ma to wszystko najlepiej uwidocznione. Na ostatnim miejscu stawiam kobiete z Niemiec Zachodnich - watla jest, ma jakies takie dlugasne nogi, delikatne barki i jeszcze ta slaba zuchwa!"

Oczywiscie kazdy Ziemianin znajacy sie co w Ziemiankach jest piekne wybralby inaczej, ale.... kto by tam chcial podpadac, ze krytykuje sie wynik za kazdym razem, gdy supermodelka przegrywa z 'Helga'...

Quote:
Originally Posted by konek View Post
Niektórzy być może zechcą przyczepić mi łatkę: "nie wygrała to sędzia kalosz".
Bozena, prawdziwa cnota krytyk sie nie boi... Jesli ktos jest zdania, ze myle sie, ze jednak Eresh zasluzenie przegrala i to z powodu glowy to zapraszam do dyskusji o wzorcu rasy... Do czasu, gdy mnie ktos CYTUJAC wzorzec nie przekona do zmiany opinii bede twierdzic, ze Eresh przegrala nie GORSZA glowa, ale swoja innoscia... Rzeczywiscie mocno sie musiala wyrozniac w stawce doroslych psow...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote