Thread: agresja
View Single Post
Old 23-11-2007, 17:52   #11
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

[quote=Just;112208]
Quote:
Originally Posted by PawelK View Post
inna sprawa to fakt ze to hodowca raczej decyduje o tym czy danej osobie szczeniaka sprzedac czy tez nie (a napewno powinien decydowac), chociaz pewnie beda tez ludzie ktorzy sprzedadza tylko dla zysku.
Czy to znaczy, że mogę chcieć kupiś CzW a wcale nikt mi go nie sprzeda?Co o tym decyduje?
tak moze byc

ja mialam 2 miota i robilam testowanie liudzi dla tego ze mnie zalezy jak i gdzie bedzie mieszkac moj dzieciak.

kazdy czlowiek jiest inny-jiednemu pies musi byc tylko w kojcu, drugemu-razem spac w lozku, jieden mysli ze kasza owsiana to dobra karma, drugi daje jakis tam "pedigreepal" a inne karmia RAW, jieden chce miec wyszkolonego psa, jiezdzic z nim na wystawy, trenowac, moze potem i hodowac w systeme FCI a inny tylko chca piekniego stwora dla ogrodka, jiednemu to koles i kumpel, drugiemu tylko piekna zabawka, ktorej nie ma jiego koledzy i ...jiescze wieciej...

i JAK myslis ktorym liudziom przedam szczieniaka a ktorym nie?

moge powiedziec ze swojej statystiki z 10-11 chcetnych tylko 1-2 "zdaja test" i moga miec wilczaka od mnie.

mysle ze tak samo robi wieksza ilosc hodowcow, dla tego tylko tego "ja CHCE TAKIEGO PSAAAA" nie wystarczy