[quote=wolfin;112214]
Quote:
Originally Posted by Just
tak moze byc
ja mialam 2 miota i robilam testowanie liudzi dla tego ze mnie zalezy jak i gdzie bedzie mieszkac moj dzieciak.
kazdy czlowiek jiest inny-jiednemu pies musi byc tylko w kojcu, drugemu-razem spac w lozku, jieden mysli ze kasza owsiana to dobra karma, drugi daje jakis tam "pedigreepal" a inne karmia RAW, jieden chce miec wyszkolonego psa, jiezdzic z nim na wystawy, trenowac, moze potem i hodowac w systeme FCI a inny tylko chca piekniego stwora dla ogrodka, jiednemu to koles i kumpel, drugiemu tylko piekna zabawka, ktorej nie ma jiego koledzy i ...jiescze wieciej...
i JAK myslis ktorym liudziom przedam szczieniaka a ktorym nie?
moge powiedziec ze swojej statystiki z 10-11 chcetnych tylko 1-2 "zdaja test" i moga miec wilczaka od mnie.
mysle ze tak samo robi wieksza ilosc hodowcow, dla tego tylko tego "ja CHCE TAKIEGO PSAAAA" nie wystarczy
|
Czy to znaczy, że jeżeli chcę mieć tego psa, ale nie jeżdzić z nim na wystawy, to mam mniejsze szanse na kupienie go?

Chociaż po lekturze niektórych wszych postów mam na to coraz większą chęć...choć pewnie to nie jeste takie proste.