Thread: agresja
View Single Post
Old 26-11-2007, 15:59   #30
Just
Junior Member

[quote=wolfin;112214]
Quote:
Originally Posted by Just View Post

tak moze byc

ja mialam 2 miota i robilam testowanie liudzi dla tego ze mnie zalezy jak i gdzie bedzie mieszkac moj dzieciak.

kazdy czlowiek jiest inny-jiednemu pies musi byc tylko w kojcu, drugemu-razem spac w lozku, jieden mysli ze kasza owsiana to dobra karma, drugi daje jakis tam "pedigreepal" a inne karmia RAW, jieden chce miec wyszkolonego psa, jiezdzic z nim na wystawy, trenowac, moze potem i hodowac w systeme FCI a inny tylko chca piekniego stwora dla ogrodka, jiednemu to koles i kumpel, drugiemu tylko piekna zabawka, ktorej nie ma jiego koledzy i ...jiescze wieciej...

i JAK myslis ktorym liudziom przedam szczieniaka a ktorym nie?

moge powiedziec ze swojej statystiki z 10-11 chcetnych tylko 1-2 "zdaja test" i moga miec wilczaka od mnie.

mysle ze tak samo robi wieksza ilosc hodowcow, dla tego tylko tego "ja CHCE TAKIEGO PSAAAA" nie wystarczy
Czy to znaczy, że jeżeli chcę mieć tego psa, ale nie jeżdzić z nim na wystawy, to mam mniejsze szanse na kupienie go? Chociaż po lekturze niektórych wszych postów mam na to coraz większą chęć...choć pewnie to nie jeste takie proste.
Just jest offline   Reply With Quote