By mě zajímalo, jestli Wolfin někdy byla vůbec v Itálii a konkrétně ve stanici Passo del Lupo nebo opět píše o něčem, co zná jen z agentury JPP

Hlasuji pro druhou možnost.
Souhlasím s Helenou, že "kompromitující" fotky se dají pořídit všude - teď je docela ideální čas

. A jestli se italům řeba zdají podivné a neluxusní kotce, které nejsou z pozinku, ...V ČR má většina lidí kotce "co dům dal". Chápu, že na pohled to nemusí vypadat esteticky, ale hlavně když je to pro psa bezpečné.
Taky jsem měla psa v psinci ve škole, který byl dělaný stylem - kus plechu sem, tady teče -dáme tam další plech a zatížíme to starou pneumatikou

- naštěstí ty časy už jsou pryč. Kotce tam takto vydržely cca 15 let. Vypadlo to příšerně, ale že by tam ti psi trpěli jsem si nevšimla , tedy pokud je študáci na praxi zrovna nedráždili.....to trpěli, že si to s nima nemůžou jít na férofku vyřídit

.
Jinak ve stanici de Louba Tar jsem byla. Psů je tam plno......a nechápu to, ale je to věc chovatelky. Rozhodně ale nežijí v žádných katastrofálních podmínkách. Jsou čistí (i když pršelo a bylo všude bahno) , jsou v kondici, že by jim mohl leckdo závidět, samozřejmě denně krmeni a napájeni, jsou pravidelně pouštěni a neviděla jsem tam rozhodně žádné týrané zvíře. Se socializací je to samozřejmě o něco horší, pokud budeme brát tu socializaci "po lidském"

. Okolo těch psů se lítá celý den - je to práce na plný úvazek.
Ono někoho pomluvit je strašně lehké....Ale trpět může i sebelíp opečovávaný pes (napadá mě růžový pudl na MVP Praha

), ač se to na první pohled zdá být vše v pořádku.
Pokud má někdo pochybnosti, nechť se obrátí na příslušné úřady v tom kterém státě a netlachá na netu pomluvy.
Howgh