Quote:
Originally Posted by auuuu
na, mastanciu sunu yra ir daugiau....nemanau, kad tai, kad csv masto yra jo isskirtinis bruozas....yra ne viena veisle pasizyminti smegenu funkcijomis.....o ir destrukcija....manau, kad du metai yra tas laikas, kai visi sunys eda, grauzia, lauzo, bando, tiria....matem csv per savaitgali, taciau ten turbut matesi daugiau bendravimo ju tarpusavyje....
|
Be jokios abejonės, sakyti, kad tik CsV mąsto tai aišku absurdas. Čia jau su kuom lyginsi. Aš manau kad ir ne destrukcija esminis bruožas - mes po to kai įsigijom narvą, derindami jį su krūviu, visai normaliai tvarkomės. Šiaip aš asmeniškai tai kiekvienam panorusiam CsV pasiūlyčiau LABAI objektyviai pasvarstyti, ar galės suteikti pakankamą fizinį krūvį šiam šuniui. Prisipažinsiu: man vienai su mano darbo grafiku būtų JUODAI sunku suteikti tiek judėjimo, kiek jo reikia Bruknei. Aišku, kuo mažiau šuo juda, tuo mažiau jam reikia, bet... esu įsitikinusi, kad laimingas čekoslovakas - bėgantis čekoslovakas

"Bėgimu" nevadinu poros valandų pasivaikščiojimo be pavadžio po mišką, net jei šuo ir laksto visą tą laiką. Tai juokas, kaip penkios minutės lėto pasivaikščiojimo žmogui. Jei man reikėtų vienai rūpintis Bruknės krūviu tektų arba keisti darbą, arba atsisakyti VISŲ kitų pomėgių, interesų ir t.t.