Quote:
Originally Posted by Cingene
Co kdybych si poridila ne fenku ale pejska CV? Anatolci stenatka miluji a chovaji se k nim naprosto dojemne, pokud CV bude odmalicka s druhym psem, meli by snad mit vztah bez problemu...?
|
Tak to bych urcite nedoporucila. Nevybavuju si snad jedineho psa CSV, ktereho jsem kdy osobne potkala a nebyl ochoten se okamzite servat s jakymkoli jinym psem - samcem
On by ten tvuj anatolec s tim stenatkem hezky hral, ale jen do te doby, nez by cevecko prislo do puberty a zacalo zkouset mu sefovat. A na to by 100% doslo a pak budes mit velky problem. Pokud by se ti podarilo udrzet rovnovahu tak, ze jeden pes bude alfa a druhy beta, tak by to mozna fungovalo. Pokud by se ti ale stalo, ze oba psi by byli stejne silni, velci a stejne rvavi a dominantni, tak se ti proste jednoho dne pobijou.
Budme uprimni, cevecka proste nejsou normalni psi a ve vetsine pripadu maji neustalou potrebu si mezi sebou neco dokazovat
Ja mam dve feny, vekovy rozdil maji 6 let, vychazi spolu vyborne a nervou se. Ale musime dodrzovat striktne pravidlo, ze starsi fena je alfa a ma ve vsem prednost a ma jiste vyhody a ulevy pred tou mladou. Treba smi kdykoli na gauc, mlada jen kdyz ji to dovolime. Mlada cuba to bere, ale ciha na svou prilezitost a jakmile pred ni jen pokaram tu starou, tak ji hned jde taky buzerovat. Takze si musim davat bacha, protoze na nejake pranice doma nejsem zvedava.