View Single Post
Old 19-02-2008, 07:03   #9
konek
Member

konek's Avatar

Send a message via Skype™ to konek

Brawo chłopaki .
Ja mogę szkolić u siebie a raczej u Ereshki z otwierania lodówki i wyciągania o dziwo nie kiełbaski ale słoiczków. Lodówka teraz nie ma już żadnych rączek bo poodkrecałam aby małpka sobie nie poradziła więc wsadzała nos z boku lodówki i otwierała ale już przysunęliśmy lodówkę boczkiem do ściany i nosek się nie mieści.
Maxa pierwszy kojec może służyć za ostrzeżenie przed wilczakiem tak go zdewastował, łącznie z wygryzieniem dziurki swoich rozmiarów w drewutni z którą kojec sąsiadował a następnie w ścianie drewutni aby z niej wyjść (z jednej strony eternit z drugiej gruba deska). Człowiek który przyjechał zrobić nowy kojec na zamówienie jak mu zaczęłam mówić jakie wymagania kojec ma spełniać (łącznie z fundamentem 60 cm w głąb ziemi) zrobił duże oczy i mówi "co myśli Pani, że ja kojców nie robiłem? ja wiem jak się kojec robi i niech się Pani nie wtrąca" To zaprowadziłam człowieka i pokazałam co z kojca wilczak może zrobić. I co powiedział? Cytuję: O cholera, mam wyzwanie"
Daiva i tak go nie oddasz.
Coś jest dziwnego w tych psach. Im większy wilczak jest łobuz, im bardziej daje się nam we znaki swoimi pomysłami, tym bardziej go kochamy .
Kiedyś Margo opowiedziała mi historię swoich burych robiących wypady na wieś podczas ich nieobecności a po powrocie udających aniołeczków
Na wilczaki nie ma rady

Pozdrawiam
Bożena