22-02-2008, 17:56
|
|
Wilczy Duch
|
To fakt, są rzeczy lepsze i gorsze ale jest coraz mniej rzeczy, które nie mają w sobie choć trochę sztuczności.. Choć według mnie takie można jeszcze znaleść 
A jeśli chodzi o przestrzeganie rozmaitych reguł, to coś o tym wiem, choćby ze wględu na to, że co tydzień mam spotkania z sanepidem ( ośrodek) i oni to dopiero potrafią wymyślić normy( mięso rybie, nie może być krojone na tym samym blacie co białe mięso itp, nawet jeśli to będzie robione w na następny dzień..) Oj tak, mamy ostre reguły... Co jednak często nie jest ratunkiem, więc najlepiej żebyśmy poprostu naprawdę zwracali uwagę na to co bierzey do ust lub to co dajemy naszym stworkom
Aguś ja dziś z rodzicielem o długości życia rozmawiałam i o tych wszytkich kombinacjach, przeszczepach jakiś nanorobotach i takie tam ... Paranoja.. Ja wychodzę z założenia, że każdy ma swój dzień.. Więc nie ma co kombinowac
|