View Single Post
Old 28-09-2004, 03:50   #14
Fianna
Junior Member

Fianna's Avatar

Send a message via ICQ to Fianna

Jo, jeste jedna vec. Vsechno se to snazim resit po vlcim, tzn. ze biti je az na poslednim miste, takze pres respekt a tos mel videt ty prvni bitky, kdyz se mladej snazil zaclenit do rodiny he he ... jde jen o to, byt palicatejsi, nez on

u me to odnesly jedny kalhoty a moje ruce, ale de facto ted, kdyz hryze do neceho jineho, nez do povolenych veci, set sakramentsky to vi a jen nas zhkousi

jinak, co se tyce krmeni, to syrovy mu sice hrozne jede, ale ted dostal cerviky a mam takovy podezreni, ze je to z masa, takze ode dneska jen vareny, je to fakt mazec a na zizalky fakt nemam ... nekdo ma fobii z pavouku a ja nemuzu tohle brrrrr

P.s. v pul ctvrte rano mi to uz moc nemysli, tak se omlouvam, jsetli jsou tu hrubky a sem tam nesouvisle vety
P.p.s. mela jsem mit Alfovu sestricku Airin ale vubec jsme si nesedly, zato s Joshem to bylo hned jasny. Znas to, prijdes mezi stenata a ono si te vybere a ty jeho ... s tim se proste nedalo nic delat a tak mame doma palicatyho kluka.

Jinak uz si zvykl na metro, tramky, autobusy, deti miluje a prostridalo se u nas tolik lidi, ze ma radost z kazdyho nove prichoziho ... po tyhle strance s nim neni problem ... za nejaky cas si ho zacnu brat s sebou do prace. A doufam, ze mi vyjde muj tajny plan, naucit ho poponaset golfove micky primo do jamky he he

Vlastne tak me napada, jediny s cim mam problem a nevim si rady, je, ze jsem ho naucila chodit po chodniku u nohy a v parku ma volno. Super. Ale jednou za cas ma tendence zdrhat. Normalne si hraje i na volno, ale sem tam .... no, nepribehne ani na zavolani ... potvora ... musim vymyslet jak na nej vyzrat :P Bohuzel klasicka finta, schovat se mu, mu dlouho nevydrzela a moc ho nevzrusuje ...

no nic, cus a dobrou pac a pusu Helca a Josh
Fianna jest offline   Reply With Quote