View Single Post
Old 28-09-2004, 08:12   #27
Kukusas
Junior Member

Quote:
Originally Posted by wolfin
Quote:
Originally Posted by Kukusas
Prisijungsiu ir as prie jusu. Atsitiktinai radau si puslapiuka ir supratau, kad su wolfin jau teko biski pabendrauti. Taigi priimkit ir mane.
Nors as vilko ir nesiruosiu laikyti (mano charakteriui labiausiai tinka vokieciu aviganiai), bet vilkai man labai grazus ir labai patinka.

malonu, kad prisijungei.malonu, kad tau patinka vilkai, bet su savo nusistatymyu, jog turesi tik vokieciu avigani-niekada nesakyk niekada, stai geriuaisas pvz ewas-jis irgi norejo vokiecio, taciau susidures su vilkais jis is karto pasake-noriu tik tokio suns.
beja Lt kol kas tik viena vilke (mano) tad kaip tu gali tiegti, su jais nesusidurusdi ir tarp ju nepagyvenusi, jog nenori tokio suns.
pvz is mano gyvenimo-as ir gi kazkada galvojau apie vokieti taciau dabar kai gyvenu su vilkais-neisivaizduoju kaip galeciau savo namuose toleruoti vokieti.
iki
As ir nesakau niekada, bet as turejau vilko ir laikos misruna ir man siek tiek nepatinka vilkiska nepriklausomybe. As tik norejau pasakyti kad siuo metu man idealus vokieciu aviganis ir dabar nenoriu laikyti kitokio, bet niekada nesakau kad vilkiuko niekada nelaikyciau tik siuo metu nenoriu. Kiekvienam gyvunui reikia but pasiruosus...
Kukusas jest offline   Reply With Quote