jinak je mi jasné, že to z ní z mé strany nezodpovědně, když to po sobě čtu, taky mi to tak připadá, ale není a nebylo to tak.
Nevím jak mám popsat situaci, kdy už nevíte co byste ještě pro psa udělal, všechny testy co byli možné sme dělali, všechna vyšetření, kromě toho neurologického na klinice v brně. taky sme mohli dát ňa první dokorku, která říkala, že to je jen namožená packa, sice sme to tak prvně udělali, klidový režim, vitamíny, ale změna žádná, spíše naopak. pak zkusíte dalšího, ten vám sdělí že to je nervové, druhý to potvrdí, řekne další příznaky, které nastanou a ty příznaky nastanoutak. pak už ste z toho špatní.
dali sme tedy na chovatele, dával mi několik možností, buď mi vrátí peníze a carin si mám nechat, nebo mám dát carin nějaké kamarádce, které nebude vadit, že je nemocná, nebo mu ji mám vrátit.
chovateli jsme také jasně říkali, že nám není jedno, jak to dopadne, i že si ji klidně vemem zpět i když bude nemocná nebo zdravá. o tomhle se zapoměl zmínit. ale náš poslední hovor vypadal tak, že řekl, že je carin ok a že mi přeje hodně štěstí, ahoj. takže mi dá se říct odpověděl...
|