View Single Post
Old 05-03-2008, 01:47   #40
beva
Junior Member

beva's Avatar

Default to jsou mi věci.....

Pročítám si toto fórum a nestačím se divit co se děje ve "vlčím světě".
Nedalo mi to a musím přispět i já svou troškou do mlýna.
Na úvod bych chtěl říct, že způsob komunikace jaký Lucie zvolila co se Carin týká je opravdu nevhodný.Řešit problém na veřejném fóru je dost divoká záležitost a především se měla řešit mezi majitelem a chovatelem.
Carin si zkusila a prošla tím co bych asi nepřál nikomu jak se tak dočítám o vyšetřeních, které absolvovala.
Jelikož jsem měl možnost několikrát vidět jak štěňátka z C vrhu rostla a jak se chovala, podivuji se nad tímto podivným příběhem, který vyplouvá mezi lidi.Pokud mohu nezávisle posoudit situaci, myslím si, že zbytečně dochází k poškození dobrého jména a pověsti chovatele Ladislava Kopáčka.
Já sám vím, že o štěňátka bylo dobře postaráno a nepostřehl jsem, že by se u nich projevovaly nějaké vývojové nebo pohybové vady.Zázemí, které má Laďa pro chov psů je troufám si říct rájem na zemi a to, že pro ně dělá první poslední mohu potvrdit.
Laďu Kopáčka znám od doby, kdy jsem si od něj přivezl štěně z A vrhu (Archie z Kopáčkova dvora) a mohu jen potvrdit, že se jedná o chovatele, který má zájem o to, jak se jeho psu daří, jaké má úspěchy a jak se chová.Komunikace je na špičkové úrovni a svým chováním a přístupem si získal moji plnou důvěru.Jedná férově a hlavně otevřeně a k problémům se nestaví zády.Jsme neustále ve spojení a já jsem opravdu rád, že jsem mohl poznat takového člověka.Chovatelská stanice "Z Kopáčkova dvora" je pro mě symbolem dobrého jména, komunikace a maximální vstřícnosti.Nechápu tedy reakci Lucie, která měla problém s komunikací o Carin.
Osobně si myslím, a přikláním se k názoru, že si Laďa Kopáček zaslouží veřejnou omluvu a budu rád, když se podaří Carin najít nového majitele.

Jsem rád, že jsem měl možnost vidět jak B vrh od štěňátek, tak i vrh C a posoudit zázemí a prostředí ve kterém se nachází chovatelská stanice.

Rád se s těmito milými lidmi setkávám a je pro mě ctí, že jsem zároveň se štěnětem získal dobré přátele.

Václav Bednařík, Zlín
beva jest offline   Reply With Quote