Toto téma sledujem od začiatku a napíšem svoj názor. Po prvé ma zarazilo, že na liečbu svojho šteniatka lucia usporiadala zbierku. Ale povedala som si, že asi už naozaj nemá inú šancu, tak čo? Aspoň jej chce pomôcť. Ale to čo sa tu píše teraz!!! Lucia prepáč, ale tí ľudia čo sú na strane chovateľa majú pravdu. čo sa týka chovateľa, tak ho nepoznám, ale určite už predal niekoľko šteniat a aby každému zavolal ako sa má, tak to je trošku nemysliteľné. To si mala robiť ty. Ja sa doteraz stretávam s chovateľom od ktorého mám 2 rotvíkov a jeho pomoc si veľmi vážim. Zobrala som si fenku čsv z Martina od pána Opálku, ktorý mi ju daroval, lebo vie, že sa u nás bude mať super. A je to tak. A aj s ním si doteraz píšem maily alebo mu zavolám. Posielam mu fotky. A máme sa stretnúť na výstave v Nitre. Takže komunikácia s chovateľom pochybyla na tvojej strane. a čo sa týka peňazí. Keď mala moja rotvajlerka šteniatka, tak sa pôrod náhle skomplikoval a museli sme ísť na veterinu do iného mesta. Zákrok a liečba ma stáli 10.000,-!!! A tie peniaze my požičala mama (s ktorou už nebývam a tiež ich nemá nazvyš). A postupne ako sa šteniatka predávali som jej ich vracala. A bola som šťastná, že to fenka prežila. Mala si sa najprv opýtať, či by ti ich niekto nepožičal a nie pýtať si ich. Chovateľ si ospravedlnenie určite zaslúži. A nielen to. Niekto iný by ťa mohol dať aj na súd za poškodzovanie povesti. Takže tak.
A ty sa čuduješ, že ti nedal šteniatko naspäť? ani sa nečudujem. Ja by som ti nepredala už žiadne šteňa. Ja mám 3 psov. A skoro celá moja výplata ide na nich. A mne to takto vyhovuje. Urobila by som pre nich všetko na svete. A aj na veterine sa dá dohodnúť, že im to splatíš hneď ako budeš mať a dáš len zálohu!!!
Takže chyba je hlavne na tvojej strane.
|