Jen zareaguji na několik věcí :
1. Mluvil jsem s Láďou Kopáčkem včera a ten mne informoval, že Carin je zdravá, živá a bez problémů u nových majitelů.
2. Osobně Luci neznám a nijak zvlášť neznám ani Láďu Kopáčka (známe se od vidění a po telefonu). Vím jen to, že s Láďou ikdy nebyly chovatelské problémy a jak dosvědčuje příspěvek Vaška Bednaříka, problémy s ním nemají ani majtelé jeho štěňat. Na druhou stranu s lucií jsem už v minulosti měl jeden problém, kdy jednala rychleji, než myslela a založila fórum na Wolfdogu, terá následně žádala smazat, protože zjistila, že to co napsala by nebylo vhodné zveřejňovat. Navíc řešila problém na našich stránkách už i se svým psem Baronem. I tady chodila od veterináře k veterináři, ale nikoliv k odborníkovi (viz.
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=4855). Takže o Lucii mám velké pochybnosti (Lucie, byla jsi s Baronem u ortopeda ?)
3. Ondro, já musím říci, že v prvním okamžiku, kdy se toto téma objevilo, jsem přemýšlel, zda ho nesmazat. Náš server není určen pro organizace soukromých sbírek, navíc v tak pochybných případech. Nakonec jsem to neudělal, protože jsem chtěl dát Lucii šanci a protože jsem o případu tehdy nic jiného, než Lucie psala, nevěděl. Musím říci, že se svými současnými informacemi bych téma ihned mazal. Máš pravdu, že se nemá soudit podle zkreslených informací, ale proto jsem se také s Láďou Kopáčkem spojil a ten mi řekl trochu něco jiného, než Lucie. A nakonec je pro mne nejdůležitější argumentem výsledek - Carin je zcela zdravá, takže Lucčina akce byla zcela zbytečná a svědčí jen o její neschopnosti řešit běžné situace se psem.