Quote:
Originally Posted by Trepifajxl
Veřejnou omluvu? Kdo to po kom chce a jakým právem?
Někdo zná pana Kopáčka a někdo Lucii, každý bude bránit toho či toho ALE to jak to bylo, ví jen pan Kopáček a Lucie. A z nich taky každý říká něco jiného.
|
Ondro, zkus si představit, jak by ti bylo, kdyby se jednalo o Tvé štěně. Myslím, že bys tak nadšeně pro Lucii nezněl. Teď jde spíš o etickou otázku než o Carin samotnou.
Quote:
Toto fórum by se mělo uzavřít, protože tu létají ve vzduchu velice nepěkné nařčení.
|
S těmi nařčeními ale začala Lucie. Navíc, když už tedy nakousneme shnilé jablko, lépe vydlabat červa hned než někomu za zády.
Quote:
P.S. Je hrozně zajímavé, že na Luciinu prosbu se ozvalo jen pár lidí, kteří chtěli pomoci a teď? Zaražející  Nebo lidské?
Nakonec se Carin dostala pomoc, kterou potřebovala a tu našla po dotazu tady na fóru, což pár z Vás odsoudilo...
|
Carin se ale dostalo pomoci až od pana Kopáčka. Dotaz na fóru mohl taky znít jinak: "Máme problém, řeším to s chovatelem, poraďte i vy, protože možná na to společně přijdeme."
Quote:
Originally Posted by Hanka
To je dobré, jak se tu utvořily tábory, které se zastávají jednoho nebo druhého. Ale nikdo z nás u toho osobně nebyl , nikdo neví, jak (ne) probíhala komunikace mezi nimi.
|
Já se nikoho nezastávám, jen jsem si s hrůzou představila, že by se taky mohlo jednat o mnou právě odchovaný vrh. Protože chov může přinést i to, že se něco zvrtne i když děláme maximum.
Druhá věc je, že vím velmi dobře, jak pan Kopáček komunikuje s majiteli svých štěňat a proto nevěřím vlastním očím co tu o něm čtu.
-----
Neřeším, co bylo nebo nebylo s Carin. Nelíbí se mi přístup Lucie.