View Single Post
Old 12-03-2008, 13:42   #31
mellorn
Member

mellorn's Avatar

tak jsem si přečetla tohle téma a asi přehodnotím postoj ke spaní arwen s námi v posteli.na postel jsem ji nechtěla učit kvůli dominanci /jak si to tak člověk v různých knihách přečte,že?) a taky,že až bude velká,tak spaní s 30ti kily na malém letišti asi není nic moc. vždycky když se k nám snaží dostat /sama si tam už skočí),tak mi jí je líto,ale snažíme se být důslední,jenže ten drak to zkusí třeba 15krát, píská u toho ,tak ty noci nejsou nic moc,pak si zaleze pod postel,kde teda chvilku zase spí. svůj pelíšek na chodbě ignoruje,což se nedivím,chtěli jsme ji mít v noci v ložnici,tak to má na den, ale přes den je taky radši se mnou v obýváku. s tím venčením. máme doma plenu,kde se úspěšně 2x vyčurala,ale většinou,to pustí na koberec.v noci si o venčení neříká,zatím se žádná nehoda s hovínkama nestala,vždycky si to nechá na venek. vypozorovala jsem,že je dělá na trávě,na chodník se ani nevyčurá. někdy se mi zdá,že se nechce ani moc venčit,že je raději doma,ale máme ji 4.den a zatím neděláme dlouhé vycházky,jen takové kolečko po sídlišti. venku si mě hlídá,ale včera se rozeběhla docela daleko za jedním psem a já trnula strachy,že se ztratí,někam skočí,tak jsem pro ni šla. zajímalo by mě,jak moc je u takhle malých štěnat vyvinutý šmečkový pud a že se můžu spolehnout,že se mi vrátí zpátky sama,živá a zdravá. tam,kde hrozí silnice je na vodítku,ale zatím s ním moc neumí chodit. už se na ni těším,na příšeru mou malou
mellorn jest offline   Reply With Quote